Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste forretning"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 28. oktober. Der kan stemmes frem til den 30. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 4. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Experimentarium - og afsløres her på Børn i byen.   


Børneloppen
Børneloppen er Danmarks første loppesupermarked for børnefamilier. Her kan man både sælge og købe brugt børneudstyr, lige fra barnevogne til legetøj. Konceptet er nemt og smart: man lejer en loppestand og prissætter selv sine varer. Når varerne er sat på hylden, klarer Børneloppen resten. 


Superhelten
Superhelten leverer sjovt legetøj til børn og voksne i alle aldre. Man kan især finde fedt merchandise fra sine yndlings superheltefilm og -serier, samt masser af legetøj fra hele verden. Den 300 kvm store butik ligger på Østerbro, men man kan også shoppe i deres online butik og få legetøjet tilsendt med en personlig hilsen.


Kids-world.dk
Kids-world er en dansk webshop med kæmpe udvalg af børne- og babytøj fra populæreste børnetøjsmærker. De forhandler tøj i god kvalitet i alderen 0-16 år, også overtøj og sko hele året rundt. Man kan også finde møbler, babyudstyr og legetøj til børnene.


Luksusbaby.dk
Hos Luksusbaby.dk kan du købe luksustøj i baby- og børnestørrelser 0-12 år. De forhandler de bedste mærker i høj kvalitet fra de populæreste designer-brands. De har dag-til-dag levering, så du kan få leveret tøjet hurtigt, uden at skulle uden for en dør.Mamamilla.dk
MamaMilla er en dansk virksomhed som har specialiseret sig i at lave lækre babynests og juniornests. De bruger vaskbart materiale, som også er astma- og allergivenligt. Du kan også finde andre tekstiler til baby som vikler og meget andet udstyr på deres webshop.

Fotos: 1) Børneloppen 2) Superhelten 3) Kidsworld.dk 4) Luksusbaby.dk 5) Mamamilla

Fill out my online form.

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat.  Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste forretning kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: