Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste forretning"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Der kan stemmes frem til den 27. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses d. 3. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Nationalmuseet - og afsløres her på Børn i byen.  

OBS! AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTET
NatureBaby.dk

Naturebaby.dk er Danmarks største økologiske, bæredygtige og miljøvenlige univers med produkter til baby, barn, mor og hjemmet. De sælger økologisk tøj, udstyr, legetøj samt bæredygtige sugerør, drikkedunke, Bees wrap og meget mere. De har en kundetilfredshed på 97% og de får 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Hos Naturebaby.dk er kunden i centrum.


Børneloppen
Børneloppen er Danmarks første loppesupermarked for børnefamilier. Her kan man både sælge og købe brugt børneudstyr, lige fra barnevogne til legetøj. Konceptet er nemt og smart: man lejer en loppestand og prissætter selv sine varer. Når varerne er sat på hylden, klarer Børneloppen resten. 


Kids-world.dk
Kids-world er en dansk webshop med kæmpe udvalg af børne- og babytøj fra populæreste børnetøjsmærker. De forhandler tøj i god kvalitet i alderen 0-16 år, også overtøj og sko hele året rundt. Man kan også finde møbler, babyudstyr og legetøj til børnene.


Luksusbaby.dk
Siger du Luksusbaby, siger du også 'mode til de mindste og børn op til 16 år'. Det handler om, at have et bredt sortiment af varer i super god kvalitet. Hos Luksusbaby stikker ordet 'luksus' dog dybere end som så. Virksomhedens grundsten bygger nemlig på åbenhed, enkelthed og loyalitet - tre faktorer, der gennemsyrer webshoppen, den fysiske butik og forholdet til kunder og leverandører.


ØnskeBørn
Hos ØnskeBørn finder du alt til de første år og meget mere. De har et bredt udvalg inden for både legetøj, interiør, barnevogne, tøj og autostole i høj kvalitet. ØnskeBørn har butikker i hele Danmark, hvor du kan få råd og vejledning.

 

Fotos: 1) NatureBaby.dk 2) Børneloppen 3) Kidsworld.dk 4) Luksusbaby.dk 5) ØnskeBørn

 

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat.  Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste forretning kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: