Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste forlystelse"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Der kan stemmes frem til den 27. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses d. 3. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Nationalmuseet - og afsløres her på Børn i byen.

OBS! AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTETTivoli
I Tivoli kan de altså noget helt særligt og magisk. Dén stemning man gribes af, når karrusellerne snurrer, hvinene lyder og vaflerne dufter, er ganske speciel. Og ungerne elsker det hele – både de forsigtige, de vovemodige, de små og de store.


Djurs Sommerland
Djurs Sommerland har nogle af de største rutsjebaner i Danmark, et kæmpe vandland og masser af forlystelser for hele familien. Det er et slaraffenland for børnefamilier, der godt kan lide fart og sjov.


Legoland
LEGOLAND i Billund er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov for hele familien.


Bakken
Bakken er verdens ældste forlystelsespark, og har alt lige fra de helt vilde forlystelser til hyggelige og børnevenlige forlystelser. Hvad end I er til vandpjaskeri, sus i maven eller en hyggelig tur for hele familien, er Bakken stedet!


Fårup Sommerland
I nordjyske Fårup Sommerland er der noget for alle aldre: her kan de små få en tur i en go’ gammeldags karrusel, de større kan udfordre sig selv i Mine-Expressen eller med Fårup Rafting og de endnu større kan blive rundtossede i den 130 meter lange vandrutschebane.

Fotos: 1) Tivoli 2) Djurs Sommerland 3) Legoland 4) Bakken 5) Fårup Sommerland

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over Bedste forlystelse kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: