Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste brand: Tøj/sko"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 28. oktober. Der kan stemmes frem til den 30. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 4. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Experimentarium - og afsløres her på Børn i byen.   


MarMar Copenhagen
MarMar Copenhagen er klassisk og cool børnetøj med et tvist. MarMar laver komforabelt tøj til piger og drenge i alderen 0 til 14 år, der er designet så både små og store børn kan opleve verden på deres præmisser.


Hummel
Det, der begyndte som en god ide hos en både innovativ og stædig hummel medarbejder tilbage i 2006, har udviklet sig til en af de største hummel succeser i nyere tid. Med rødder i sportsverdenen har hummel fokus på børnetøj, der kan klare mosten og som er let og rart at bevæge sig i.


Molo
Molo’s design taler til barnets fantasi, da Molo bruger interessante farver, sjove prints, spændende former og iøjnefaldende sammensætninger. Stilen er urbant designertøj til drenge og piger i alderen 0-16 år, der ofte har en humoristisk drejning med respekt for funktionalitet og kvalitet.


Petit by Sofie Schnoor
Sofie Schnoor begyndte at designe børnetøj i 2007, og hun laver kun tøj som hun selv ville klæde sine børn i. Stilen er edgy, chic og cool og tøjet er i høj kvalitet. Fire gange om året er der nye kollektioner og man kan få alle størrelser fra 0-16 år.


Noa Noa Miniature
Noa Noa Miniature kom naturligt til i 2003, og er sødt og romantisk tøj til piger i alderen 0-12 og den nyere kollektion Baby boy til drenge i alderen 0-3 år. Det er både hverdagstøj og tøj til fest, og så er det produceret af naturlige materialer.

Fotos: 1) Marmar Copenhagen 2) Hummel 3) Molo 4) Petit by Sofie Schnoor 5) Noa Noa Miniature

Fill out my online form.

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat.  Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste brand: Tøj/sko kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: