Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste brand: Interiør/babyudstyr"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 28. oktober. Der kan stemmes frem til den 30. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 4. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Experimentarium - og afsløres her på Børn i byen.   


Sebra

Sebra designer interiør til børn i et moderne design ved at kombinere nytænkende farvevalg og gamle håndværksformer som hækling og strik. Meget af kollektionen er udført i naturmaterialer for at appellere til børnenes fantasti og forældres ønske om bæredygtighed.


Liewood 
Liewood designer lækre sager til baby i enkelt, nordisk design. På deres webshop kan man finde alt fra uroer og pusletasker til babynest og hagesmække. Ligesom designet, er kvaliteten i top når man køber produkter fra Liewood.


Konges Sløjd
Konges Sløjd er lokaliseret i København og laver lækre kvalitetsting til baby i flot skandinavisk design. De anvender økologisk bomuld og bæredygtig produktion når de skaber det bløde fine babyudstyr til krybben og puslebordet, og sætter kvalitet i højsædet.


Mamamilla
MamaMilla er et dansk firma, som laver babynests, sengerande, sengetøj, ammepuder mv. Det er luksusinteriør og alle produkter er som minimum Oeko-tex® certificeret, ligesom de er testet af danske familier og tilpasset derefter. MamaMillas kerneværdier er sikkerhed, høj kvalitet og brugervenlighed.


Cam Cam Copenhagen
Cam Cam byder på et skønt univers af blødt og GOTS-certificeret interiør til baby, børn og deres forældre. Alle designs er lavet til børn og deres forældre med udgangspunkt kvalitet og med fokus på æstetik og tidsløst design.

Fotos: 1) Sebra 2) Liewood 3) Konges Sløjd 4) Mamamilla 5) Cam Cam Copenhagen

Fill out my online form.

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat.  Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste brand: Interiør/babyudstyr kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: