Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste brand: Interiør/babyudstyr"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Der kan stemmes frem til den 27. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses d. 3. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Nationalmuseet - og afsløres her på Børn i byen.    

OBS! AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTETSebra

Sebra designer interiør til børn i et moderne design ved at kombinere nytænkende farvevalg og gamle håndværksformer som hækling og strik. Meget af kollektionen er udført i naturmaterialer for at appellere til børnenes fantasti og forældres ønske om bæredygtighed.


Stokke
Stokke findes i rigtig mange familiers hjem og leverer luksus børnemøbler og udstyr som højstole, barnevogne, babylifte, tekstiler og børneværelser. Stokkes design sikrer funktionalitet, exceptionel ergonomi og uovertruffen komfort.


Konges Sløjd
Konges Sløjd er lokaliseret i København og laver lækre kvalitetsting til baby i flot skandinavisk design. De anvender økologisk bomuld og bæredygtig produktion, når de skaber det bløde fine babyudstyr til krybben og puslebordet, og sætter kvalitet i højsædet.


Done by Deer
Done by Deer designer interiør til de mindstes børneværelser. Der er fokus på enkelt, dansk design - altid med børnene i fokus. Produkterne er samtidig med at være smukke også sjove og lægger op til leg.


Cam Cam Copenhagen
Cam Cam byder på et skønt univers af blødt og GOTS-certificeret interiør til baby, børn og deres forældre. Alle designs er lavet til børn og deres forældre med udgangspunkt kvalitet og med fokus på æstetik og tidsløst design.

Fotos: 1) Sebra 2) Stokke 3) Konges Sløjd 4) Done by Deer 5) Cam Cam Copenhagen

 

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat.  Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste brand: Interiør/babyudstyr kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: