Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børnevenlige spisested"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Der kan stemmes frem til den 27. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses d. 3. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Nationalmuseet - og afsløres her på Børn i byen.     

OBS! AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTETJensens Bøfhus
Hos Jensens Bøfhus er familien i fokus! Og særligt børnene har en stor plads i Jensens hjerter! Ud af de 5 millioner, der hvert år besøger kæden, er 500.000 nemlig børn – og til dem har de skabt et unikt univers fyldt med sjov.


Dalle Valle
Cafe Dalle Valle åbnede sin første cafe i 2007, men har siden da åbnet en lang række cafeer rundt omkring i landet. Den originale café ligger, hvor Daells Varehus i sin tid lå, hvilket har givet navn til caféen. Alle cafeer tilbyder god og afslappet stemning samt mad til billige priser.


Laundromat
The Laundromat er den hyggelige café i 70'er farver, hvor man på den oprindelige café i Elmegade kan få vasket sit tøj i deres vaskeri. Der er afslappet stemning, og altid plads til børn og babyer ved bordet. Der er også legehjørne med legetøj, så de mindste kan holdes beskæftiget.


Bone´s
Bone’s Restauranter har i mange år været kendt for sine familievenlige spisesteder. Her står menuen på indbydende amerikanske retter så som spareribs, burgere, store bøffer og sprøde, friske salater. Der er altid lækkerier til både kødelskeren, vegetaren og dig, der bare elsker et godt og veltilberedt måltid i meget hyggelige rammer.


McDonald´s
Hos McDonalds er familietiden i højsædet og ethvert besøg hos os skal være magisk. Hos McDonalds er der plads til alle, og vores mindste gæster er nogle af de vigtigste - Derfor putter vi altid overraskelser i vores Happy Meal samt frugt eller grønt og efter maden er der sjov i legerummet. 

Fotos: 1) Jensens Bøfhus 2) Dalle Valle 3) The Laundromat 4) Bone's 5) McDonald's

 

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat.  Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste børnevenlige spisested kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: