Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børnekulturpersonlighed"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 28. oktober. Der kan stemmes frem til den 30. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 4. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Experimentarium - og afsløres her på Børn i byen.   


Hr. Skæg fra DR Ramasjang
Bag Hr. Skæg gemmer sig Mikkel Lomborg. Han har siden 2007 underholdt børn i alle aldre og lært dem tal, bogstaver og ord. Hr. Skæg brænder igennem både på skærmen og ved liveoptrædener rundt omkring i landet.


Motor Mille
Motor Mille er lidt af en drengepige med benzin i blodet og motorolie i håret. Med Mille er der altid fart over feltet og sjov og ballade. Rollen som Motor Mille spilles af Mille Gori, der er dansk entertainer og medvirker i en række populære børneprogrammer, såsom Monster Buster, Cirkus Summarum og Børnebanden. 


Sofie Linde fra DR Ramasjang
Sofie Linde har stået i front for imponerende meget børne-tv på DR. Heriblandt kan nævnes Sommer Summarum, MGP, diverse programmer på Ramasjang og Ultra, og senest eget talkshow samt vært på X-Factor.


Kristian Gintberg
Kristian Gintberg er den rene kamæleon når det kommer til at klæde sig ud. Han er mest kendt for at spille alle rollerne i Ramasjang Mysteriet. Han har også været vært på Lille Nørd og allersenest MGP-vært i 2018 med Mette Lindberg.


Onkel Reje fra DR Ramasjang
Mads Geertsen er manden bag den børneelskede karakter Onkel Reje, der med sin faste makker Brille gør op med moraliserende børne-tv og i stedet opfordrer børn og forældre til at gakke ud.

Fotos: 1) Hr. Skæg, DR 2) Motor Mille, DR 3) Sofie Linde, DR 4) Kristian Gintberg, DR 5) Onkel Reje, DR

Fill out my online form.

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over Bedste danske børnekulturpersonlighed kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: