Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børnekulturpersonlighed"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Der kan stemmes frem til den 27. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses d. 3. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Nationalmuseet - og afsløres her på Børn i byen.

OBS! AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTETHr. Skæg
Bag Hr. Skæg gemmer sig Mikkel Lomborg. Han har siden 2007 underholdt børn i alle aldre og lært dem tal, bogstaver og ord. Hr. Skæg brænder igennem både på skærmen og ved liveoptrædener rundt omkring i landet.

popsi og krelle
Popsi og Krelle
Popsi og Krelle er Danmarks to nye børnemusik-darlings kendt fra YouTube. Popsi er et syngende krammedyr og Guitar-Krelle er Popsi's guitarspillende bedste ven. Sammen har de både en streamingkanal og app, hvor de synger børnesange og laver fagter, særligt til de mindste børn i alderen 0-5 år.

motor mille
Motor Mille

Motor Mille er lidt af en drengepige med benzin i blodet og motorolie i håret. Med Mille er der altid fart over feltet og sjov og ballade. Rollen som Motor Mille spilles af Mille Gori, der er dansk entertainer og medvirker i en række populære børneprogrammer, såsom Monster Buster, Cirkus Summarum og Børnebanden. 


Sofie Linde
Sofie Linde har stået i front for imponerende meget børne-tv på DR. Heriblandt kan nævnes Sommer Summarum, MGP, diverse programmer på Ramasjang og Ultra, og senest eget talkshow samt vært på X-Factor.


Tjugga
Natbjørnen Tjugga er en søvnmeditation af Emilie Melgaard Jacobsen - men faktisk opfundet af Emilies 4-årige søn. Natbjørnen elsker at være der for børn og voksne og fylde dem med ro og kærlighed ovenpå en dag med masser af indtryk. 

 

 

Fotos: 1) Hr. Skæg, DR 2) Popsi og Krelle 3) Motor Mille af Tue Bengtsson, Made By Us 4) Sofie Linde, DR 5) Natbjørnen Tjugga

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over Bedste danske børnekulturpersonlighed kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: