Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børneevent"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Der kan stemmes frem til den 27. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses d. 3. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Nationalmuseet - og afsløres her på Børn i byen.  

OBS! AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTET


Arla Food Fest
Arla Food Fest er en madfestival for børn og unge, som afholdes hvert år i København og Aarhus. Madfestivalen er fuld af oplevelser, der vækker børn og unges nysgerrighed på mad. Her kan de få udfordret smagsløgene og deltage i sjove aktiviteter.


BørnefestiBAL
BørnefestiBAL er en stor børnefestival, som afholdes hvert år rundt omkring i Danmark. Det er svingom og spas, det er leg og lyrik, det er motion og musik – det er bare sjov og ballade, som børnene elsker det.


Cirkus Summarum
Cirkus Summarum er en fortryllende cirkusforestilling med skønne figurer fra DR Ramasjang arrangeret af Muskelsvindfonden. I Cirkus Summarum er alting som i et rigtigt cirkus - bare helt anderledes! 


Roskilde Dyrskue
På Roskilde Dyrskue kan hele familien komme tæt på dansk landbrug med masser af madværksteder, gå på opdagelse i maskinudstillingen og hilse på de mange dyr. Roskilde Dyrskue er hvert år mødested for land og by med op imod 90.000 besøgende og 2.000 dyr. 


Københavns Middelaldermarked
Hver sommer åbner Københavns Middelaldermarked med kampklare riddere til hest, frygtindgydende vikinger og duften af stegt pattegris. Her kan hele familien opleve hvordan man levede i middelalderen, og hvordan de forskellige håndværk blev udført.

 

Fotos: 1) Arla Food Fest 2) Børnefestibal 3) Cirkus Summarum 4) Roskilde Dyreskue, Jakob Vind 5) Københavns Middelaldermarked

 

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat.  Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste børneevent kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: