Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børneapp"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Der kan stemmes frem til den 27. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses d. 3. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Nationalmuseet - og afsløres her på Børn i byen.  

OBS! AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTET


reshopper
Reshopper

Reshopper er en bæredygtig smartphone-app til børnefamilier, der vil købe og sælge brugte børneting lokalt. Appen gør det nemt for familier at handle med en bæredygtig tilgang.


DR Ramasjang

Ramasjangs app er oplagt at tage med på ferien, på køreturen eller bare som digital legekasse til en hyggestund. Når du først har hentet Ramasjangs app, kan du nemlig spille og lege i den uden wifi-adgang eller netforbindelse. Appen er skæddersyet til små børn, og den er gratis.


Mad for Fattigrøve
Med Mad for Fattigrøve-appen får du billige madplaner hver uge - perfekt til børnefamilier. Appen indeholder også lækre opskrifter, sparetips og gode råd til en billigere hverdag.


Det Perler
Den kreative Anja Takacs har lavet appen "Det perler" hvor du kan følge op til 50 forskellige perlemønstre i forskellige sværhedsgrader, så der både er noget for de små og de store, når I tager perlepladen frem.

legehjulet
Legehjulet

Med Legehjul-appen får I masser af inspiration til sjove lege. Legene bliver forklaret i en let forståelig video, og er en blanding af de ”gode gamle lege” fra dengang mor og far var børn og nyere lege. Legene er inddelt i rolige og aktive lege og kan leges af børn og voksne i alle aldre.

 

Fotos: 1) Reshopper 2) DR Ramasjang 3) Mad for fattigrøve 4) Det perler 5) Legehjulet

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat.  Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste børneapp kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: