Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Bedste blog"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 28. oktober. Der kan stemmes frem til den 30. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 4. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Experimentarium - og afsløres her på Børn i byen.   


Anja Takacs
Anja Takacs står bag bloggen "Krea by Anja Takacs", hvor hun inspirerer og deler ud af sine flotte perlemønstrer, fremgangsmåder og gode idéer til andre DIY forældre.

Madforfattigrøve.dk
Fie Fabricius Winther står bag bloggen Madforfattigrøve, hvor hun deler ud af sine madopskrifter på budget, madplaner og idéer til at spare penge. Hun er ekspert i at få økonomien til at løbe rundt, når man er på SU, hustru og mor til to.


Migogmintinderbaby
Alexandra Staffensen står bag bloggen Migogmintinderbaby, hvor hun hudløst ærligt fortæller om sit liv som mor, single og om hverdagens op- og nedture.


Trinesblend.dk
Trine er 39 år, bor på Nørrebro og er bloggeren bag Trinesblend.dk. Hun skriver om sit liv som mor til 3 børn, hustru og hendes færden i byen med shopping og en god iceblend.


Mamawise
MamaWise er et online univers for forældre, der leverer gode tips, opskrifter, inspiration, DIY guides, tilbud, anmeldelser mv. Fælles for indholdet på MamaWise er, at det er baseret på erfaringer fra forældre, og ikke forskning eller faglig viden.

Fotos: 1) Anja Takacs 2) Fie Fabricius Winther 3) Alexandra Staffensen 4) Trinesblend.dk 5) Mamawise
Fill out my online form.

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over Bedste blog kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: