Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste bæredygtige initiativ"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 28. oktober. Der kan stemmes frem til den 30. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 4. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Experimentarium - og afsløres her på Børn i byen.   


VIGGA
VIGGAs cirkulære koncept udfordrer køb-og-smid-væk kulturen ved at tilbyde økologisk børnetøj og ventetøj på abonnement. Spar tid og ressourcer ved at dele tøj af høj kvalitet med andre VIGGA familier. Sammen kan vi reducere op til 80% af vores aftryk på jorden og skabe en grønnere fremtid for vores børn. 


Reshopper
Reshopper er en bæredygtig smartphone-app til børnefamilier, der vil købe og sælge brugte børneting lokalt. App'en gør det nemt for familier at handle med en bæredygtig tilgang.


NeoHippie
NeoHippie drives af Calina, der beskriver sig selv som bæredygtighedsforkæmper. Hun er aktiv blogger, Instagrammer, forfatter, foredragsholder og en stor inspirationskilde for mange. NeoHippie fokuserer på hvordan vi kan leve bæredygtigt, simpelt og naturligt i en moderne verden.


PlanToys
PlanToys trælegetøj er unikt legetøj, som indbyder til leg og læring, og som udvikler og styrker dit barns motorik, kreativitet og fantasi. Alt legetøj består af 100% træ, er øko-venligt, bæredygtigt og helt fri for skadelige kemikalier. 


Børneloppen
Børneloppen er Danmarks første loppesupermarked for børnefamilier. Her kan man både sælge og købe brugt børneudstyr, lige fra barnevogne til legetøj. Konceptet er nemt og smart: man lejer en loppestand og prissætter selv sine varer. Når varerne er sat på hylden, klarer Børneloppen resten. 

Fotos: 1) Vigga 2) Reshopper 3) Neo Hippie 4) Plantoys 5) Børneloppen

Fill out my online form.

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste bæredygtige initiativ kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: