Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste bæredygtige initiativ"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Der kan stemmes frem til den 27. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses d. 3. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Nationalmuseet - og afsløres her på Børn i byen.

OBS! AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTETPierrot la Lune
Pierrot la Lune børnetøj er funderet i bæredygtige visioner og skaber tidsløst design i 100% GOTS certificeret bomuld. Måske kender du dem fra tv-programmet Løvens Hule, hvor søskendeparret bag brandet fik et stærkt hold af investorer med på deres iværksætter-eventyr. Brandet har modtaget bl.a. Vogue Bambinis talentpris og oplever stor efterspørgsel internationalt.


Reshopper
Reshopper er en bæredygtig smartphone-app til børnefamilier, der vil købe og sælge brugte børneting lokalt. App'en gør det nemt for familier at handle med en bæredygtig tilgang.


Naturebaby.dk
Naturebaby.dk er Danmarks største økologiske, bæredygtige og miljøvenlige univers med produkter til baby, barn, mor og hjemmet. De sælger økologisk tøj, udstyr, legetøj samt bæredygtige sugerør, drikkedunke, Bees wrap og meget mere. De har en kundetilfredshed på 97% og de får 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Hos Naturebaby.dk er kunden i centrum.


Skovalfen
Hos Skovalfen skaber de økologisk, bæredygtigt legetøj, som kan inspirere børn i alle aldre til sjov, stimulerende og fantasifuld leg og samtidig bidrage til deres motoriske udvikling.


Børneloppen
Børneloppen er Danmarks første loppesupermarked for børnefamilier. Her kan man både sælge og købe brugt børneudstyr, lige fra barnevogne til legetøj. Konceptet er nemt og smart: man lejer en loppestand og prissætter selv sine varer. Når varerne er sat på hylden, klarer Børneloppen resten. 

Fotos: 1) Pierrot la Lune 2) Reshopper 3) Naturebaby 4) Skovalfen 5) Børneloppen

 

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste bæredygtige initiativ kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: