Det er gråt og koldt - men det betyder ikke, at din barsel behøver at være kedelig. Pak baby i vognen, lyn frakken og kom ud og oplev København - vi guider til 10 af de allerbedste babyoplevelser.


1. Træn med baby i det fri

Få sat skub i konditionen efter fødslen fx med Trilletræning, som er gåture med barnevognen og styrkende øvelser. Altsammen foregår i det fri hele året rundt -også om vinteren! Tjek næste tur lige her og kom afsted og få røde kinder og smil på læben.


3. Svøm med din pode

Tag i svømmehallen med din baby - et varmt babybassin er ikke dårligt på en råkold dag. Meld jer enten til et decideret babysvømninghold eller plask selv rundt i jeres eget tempo. Din baby vil ELSKE at mærke sig selv i vandet, og samtidig giver det en super nærhed at have din lille pode med i bassinet, bare jer to. Som en bonus sover børn ekstra længe efter en tur i svømmehallen - siges det.

Tip! Du får 20 % rabat hos DGI-byen med Børn i byen Klubben. 

LÆS OGSÅ: DE 5 VARMTVANDSBASSINER TIL BABYSVØMNING


4. Cafetid

Sæt kurs mod en lun cafe, men sørg for, at det er en babyvenlig en af slagsen, hvor der er pusleplads, børnehjørne og ammevenlige vibes. Nyd en velfortjent latte + kage (!) og lidt alenetid eller team op med en ven, imens baby sover trygt i barnevognen udenfor. Vågner guldklumpen, vil baby nyde at kigge rundt på summen af liv i din trygge favn, inden I triller videre. 

Tjek: DE  5 CAFEER MED UDSIGT TIL BARNEVOGNEN + 
DE 10 AMMEVENLIGE CAFEER.


5. Podcast på gåturen

Indrømmet - dagens daglige tur med barnevognen er ikke helt ligeså sjov i sjap og kulde end i strålende sommervejr. Men husk at smide en god podcast i ørerne, så går det hele lidt lettere - vi guider til sjove og inspirerende podcast. Tjek: DE 5 PODCASTS TIL FORÆLDRE.


6. Smut i babybio

Smut i ly for kulden og ind i varmen til babybio. Ærligt, det er jo nok mest for forældrene, men din pode kan passende snuppe en lur, spise lidt mad hos mor eller far, hygge på skødet, imens du synker ned i de bløde veloursæder og får set en god film og spist popcorn. Det bliver nok ikke helt uden afbrydelser, men det er der plads til i babybio, hvor der er dæmpet lys og plads til pludrende babyer.

Tip! Du får rabat på babybio med Børn i byen Klubben hos Empire, Valby Kino og Nordisk Films biograf i Field's. Snup rabatten HER


7. Nye input til barselshjernen 

Prop barselshjernen med foredrag om andet end baby. Flere steder afholdes der faglige, inspirerende og hyggelige arrangementer for dig på barsel, som har lyst til at udvide horisonten sammen med baby.

Tjek: 

★ BarselsBar: Afholder en række faglige events, koncerter og meget mere - og hver torsdag kan du tage på BarselsBar på bare BRUS.

★ Barselsakademiet: En foredragsklub for forældre på barsel. Her kan du tage baby med til gratis, faglige foredrag.

★ Business & Barsel: Et netværk for selvstændige og nysgerrige forældre på barsel, der savner faglighed i babyboblen. 

★ Beyond Babies: Her tilbydes hver måned faglige foredrag for forældre på barsel.

Tip! Du får rabat hos Business & Barsel og Beyond Babies med Børn i byen Klubben. 


8. Se på kunst 

Udnyt din barsel til at opleve byens mange kunstudstillinger - mange steder kan du have barnevognen med ind eller tage baby med i bæreselen, imens du får lidt kulturel input i din barsel. Mange museer har tit en smuk beliggenhed, som er perfekte til en gåtur med barnevognen bagefter.

Tjek fx. aktuelle udstillinger på: 

★ SMK

★ Kunsthal Charlottenborg

★ Louisiana


9. Byens legestuer

Mange steder i byen kan du ugentligt smutte til gratis legestue i dit lokalområde. Her kan du møde andre forældre på barsel, udveklse erfaringer om babymos og manglende søvn og lade baby møde helt nye babyvenner. Her er også tit events med sundhedsplejerske og meget mere. Tjek: BYENS BEDSTE LEGESTUER 


10. Bliv besøgsbaby

Måske skal din baby være besøgsbaby? En række plejehjem i Kbh inviterer babyer og deres forældre til at besøge byens ældre for et livsbekræftende møde. Det er en stor oplevelse for alle - tilmeld jer lige her.

11. Barsel på biblioteket 

Måske kobler du ikke lige biblioteket sammen med din lille ny, men bibliotekerne egner sig eminent til at hænge ud med sin baby. Her er ro og og fine legeområder til de helt små. Så prøv dit lokale bibliotek, læs en pegebog for din pode, mød en baby fra lokalområdet og nyd roen. Bibliotekerne afholder tit legestuer, har en blød sofa, hvis det er ammetid og pusleplads på toiletterne.
Tjek: 10 GODE GRUNDE TIL AT NYDE DIN BARSEL PÅ BIBLIOTEKET 

'
12. Rytmik med baby

Mange steder i byen tilbydes babygymnastik og rytmik, hvor det er baby, der er i fokus. Det er øvelser og leg med dit barn, som er med til at styrke dets kropsbevidsthed og motorik. Efter timen er der tid til en lang gåtur med barnevognen, for det er helt sikkert, at din lille purk tager sig en god, lang lur.

Tjek: 

★ Børn i byen Klubbens gratis Baby Onsdage, hvor der hver onsdag er alt fra førstehjælp til rytmik for dig og baby.

AOF 

Rytmik for børn (Tip! Få rabat med Børn i byen Klubben) 

Pernilles børnerytmik (Tip! Du får 50% rabat med Børn i byen Klubben)

Tip! 

Drømmer du om at blive bedre til guitar, kor eller klaver - sammen med din baby? Det er nøjagtig hvad du kan hos Rytmisk center, hvor baby, barnevogn og babyalarm er mere end velkommen, samtidig med at du undervises af kompetente lærere. Tjek Rytmisk Center på Vesterbrogade - alle er velkomne.

KOM MED I BØRN I BYEN KLUBBEN 
& FÅ RABAT PÅ ... 


★ SHOPPING: Se alle rabatter


★ OPLEVELSER: Se alle rabatter

Social foodies 1200x800
★ SPISESTEDER: Se alle rabatter 

Fotos: 1) Trilletræning  2) iStock 3) Romeika Cortez 4) Børn i byen 5) Empire Bio 6)BeyondBabies 7) SMK - Nikolai Linares 8) Romeika Cortez 9) Besøgsbaby - Københavns Kommune 10) Hege Lindeberg 11) Romeika Cortez  12) Dilling 13) Experimentarium 14) Social Foodies