Foråret er på vej - hurra! Pak baby og drøn ud og nyd København, vi guider til de fineste barselsoplevelser.


1. Babys første tur i teatret 

Giv din baby og dig selv en stor oplevelse, book billetter til teaterforestillingen "Natten" for babyer på Zangenberg Teater. Glæd jer til en danseforestilling og installation i ét, der vækker alle sanser med duft, dans, lys og musik. "Natten" på Zangeberg Teater spiller 13., 29. april, 30. april og 1. maj - find billetter her.


2. Træn med baby i det fri

Få sat skub i konditionen efter fødslen med Trilletræning, som er gåture med barnevognen og styrkende øvelser. Altsammen foregår i det fri hele året rundt -også om vinteren! Kom afsted og få røde kinder, sol på næsten og smil på læben og hils foråret velkommen. Trilletræning foregår mandag-torsdag flere steder i Kbh - se mere her.


3. Se på kirsebærblomster

Tril barnveognen forbi byens lyserøde spots, når kirebærtræerne blomstrer og bliv betaget af forårets kommen. Der er rift om pladserne til de smukke kirsebærblomster, som er det store Instagram-hit, så kig forbi en hverdagsmorgen- eller formiddag. Vi guider til 5 spots, hvor du kan få et glimt af alt det lyserøde: Guide: Her kan du se på kirsebærtræer i Kbh


4. Ta' på legeplads med baby

Er det tid til at baby prøver sin første gynge- eller rutsjetur ? Eller måske en tur i sandkassen? Mange legepladser har blødt underlag, sansegynger og meget mere, der egner sig eminent til byens allermindste. Prøv f.eks.: De 5 hemmelige legepladser eller De 5 småbørnslegepladser.


5. Forår = loppemarked

Loppemarkedssæsonen er næsten skudt i gang - en perfekt destination for dig og baby. Her kan I finde fine sager til børneværelset, stuen eller måske en ny legetøjsskat eller en dejlig trøje til din guldklump. Tjek fx: Rita Blå's lopper, Loppemarked på Bryggen eller Københavnstrup.


6. Svøm med din pode

Tag i svømmehallen med din baby - I vil elske det. Meld jer enten til et decideret babysvømninghold eller plask selv rundt i jeres eget tempo. Din pode vil nyde at mærke sig selv i vandet, og samtidig giver det en super nærhed. Som en bonus sover børn ekstra længe efter en tur i svømmehallen - siges det.

Tip! Du får 20 % rabat hos DGI-byen med Børn i byen Klubben. 

LÆS OGSÅ: DE 5 VARMTVANDSBASSINER TIL BABYSVØMNING


7. Smut i babybio

Ta' et break fra barselsboblen - smut i babybio. Din pode kan passende snuppe en lur, spise lidt mad hos mor eller far eller hygge på skødet, imens du synker ned i de bløde veloursæder og får set en god film og spist popcorn. Det bliver nok ikke helt uden afbrydelser, men det er der plads til i babybio, hvor der er dæmpet lys og plads til pludrende babyer.

Tip! Du får rabat på babybio med Børn i byen Klubben hos Empire, Valby Kino og Nordisk Films biograf i Field's. Snup rabatten HER


8. Nye input til barselshjernen 

Prop barselshjernen med foredrag om andet end baby. Flere steder afholdes der faglige, inspirerende og hyggelige arrangementer for dig på barsel, som har lyst til at udvide horisonten sammen med baby.

Tjek: 

★ BarselsBar: Afholder en række faglige events, koncerter og meget mere - og hver torsdag kan du tage på BarselsBar på bare BRUS.

★ Barselsakademiet: En foredragsklub for forældre på barsel. Her kan du tage baby med til gratis, faglige foredrag.

★ Business & Barsel: Et netværk for selvstændige og nysgerrige forældre på barsel, der savner faglighed i babyboblen. 

★ Beyond Babies: Her tilbydes hver måned faglige foredrag for forældre på barsel.

Tip! Du får rabat hos Business & Barsel og Beyond Babies med Børn i byen Klubben. 


9. Se på kunst 

Udnyt din barsel til at opleve byens mange kunstudstillinger - mange steder kan du have barnevognen med ind eller tage baby med i bæreselen, imens du får lidt kulturel input i din barsel. Mange museer har tit en smuk beliggenhed, som er perfekte til en gåtur med barnevognen bagefter.

Tjek fx. aktuelle udstillinger på: 

★ SMK

★ Kunsthal Charlottenborg

★ Louisiana


10. Besøg byens barselshuse

Byens barselshuse er et must på din barsel. Her kan du møde andre barslende forældre, gå til en bunke babyhold, og så lokker de som regel også med en lækker café. Find et barselshus nær dig lige her: De 5 barselshuse


11. Barsel på biblioteket 

Måske kobler du ikke lige biblioteket sammen med din lille ny, men bibliotekerne egner sig eminent til at hænge ud med sin baby. Her er ro og og fine legeområder til de helt små. Så prøv dit lokale bibliotek, læs en pegebog for din pode, mød en baby fra lokalområdet og nyd roen. Bibliotekerne afholder tit legestuer, har en blød sofa, hvis det er ammetid og pusleplads på toiletterne.
Tjek: 10 GODE GRUNDE TIL AT NYDE DIN BARSEL PÅ BIBLIOTEKET 


12. Rytmik med baby

Mange steder i byen tilbydes babygymnastik og rytmik, hvor det er baby, der er i fokus. Det er øvelser og leg med dit barn, som er med til at styrke dets kropsbevidsthed og motorik. Efter timen er der tid til en lang gåtur med barnevognen, for det er helt sikkert, at din lille purk tager sig en god, lang lur.

Tjek: 

★ Børn i byen Klubbens gratis Baby Onsdage, hvor der hver onsdag er alt fra førstehjælp til rytmik for dig og baby.

AOF 

Rytmik for børn (Tip! Få rabat med Børn i byen Klubben) 

Pernilles børnerytmik (Tip! Du får 50% rabat med Børn i byen Klubben)

Tip! 

Drømmer du om at blive bedre til guitar, kor eller klaver - sammen med din baby? Det er nøjagtig hvad du kan hos Rytmisk center - tjek Rytmisk Center på Vesterbrogade - alle er velkomne.

KOM MED I BØRN I BYEN KLUBBEN 
& FÅ RABAT PÅ ... 


★ SHOPPING: Se alle rabatter


★ OPLEVELSER: Se alle rabatter

Social foodies 1200x800
★ SPISESTEDER: Se alle rabatter 

Fotos: 1) Natten / Zangenberg Teater 2) Rasmus Cornelius 3) Romeika Cortez 4) Carolinge Meldgaard 5a) Romeika Cortez 5b) iStock 6) Empire Bio 7) BeyondBabies 8) SMK - Nikolai Linares 9) Alberte Cornelius 10) Hege Lindeberg 11) Romeika Cortez 12) Dilling 13) Experimentarium 14) Social Foodies