Hjemmelavede armbånd kan være et hyggeligt lille eftermiddagsprojekt, når ungerne er kommet hjem fra skole og børnehave. Vi giver jer en håndfuld kreative ideer med hjælp fra Panduro, se med her.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Panduro

Det skal I bruge:

- Lots of fun bead kit
Æsken indeholder hele 850 gram perler fordelt på 12 forskellige typer.

- Letter beads
Bogstavperler i forskellige størrelser og farver - bemærk indeholder ikke Æ, Ø og Å.

- Elastiksnor

- Saks

Panduro armbånd diy
1. Venskabsarmbånd / navnearmbåd

Et personligt armbånd med navn på, er den perfekte vennegave, men man kan selvfølgelig også lave ét til sig selv. Det er en sjov måde at lære at stave sit eget eller andres navn på - og en oplagt aktivitet for store børnehavebørn og skolestartbørn. 


2. Dyrearmbånd

Er dit barn endnu ikke interesseret i bogstaver, kan han eller hun med fordel kaste sig over dyreperlerne og lave seje armbånd med dyr i alle regnbuens farver.


3. Hverdagsarmbånd

Er I begyndt at øve ugedagene? Så kan det være, at I skal lave et armbånd til hver dag i ugen. På den måde kan junior tage et nyt armbånd på hver dag, og samtidig have styr på ugekalenderen.


4. Stjernetegnsarmbånd

Er dit barn tvilling, stenbuk eller vandmand i stjernetegn? Tag en snak med dit barn om måneder og stjernebilleder, og lad ham eller hende skrive sit personlige soltegn med bogstavperlerne. Det er oplagt også at bruge stjerneperler til dette projekt.


5. Budskabsarmbånd

I kan selvfølgelig også vælge at lave armbånd med søde, små budskaber. Sørg for at budskaberne/citaterne ikke er alt for lange, så kan det nemlig være svært at læse og få plads til på snoren. I kan evt. få inspiration ved at google "short quotes" el.lign. på Pinterest.

 

God fornøjelse!