Så er der godt nyt til alle videbegærlige børn. Folkene bag Netflix-dokumentarserien ”OUR PLANET” har nemlig udgivet en smuk og informationsrig børnebog om vores fantastiske klode.

I bogen ”Vores planet” kan børnene gå på opdagelse i et utal af smukke billeder og illustrationer af dyr, planter, oceaner, jungler og isdækkede landskaber. Gennem korte overskuelige tekster bliver børnene præsenteret for dyr og naturforhold, og via små ”Værd at vide”-bokse, får børnene interessant fakta som kan imponere både kammerater, bedsteforældre og skolelærere. Vidste du for eksempel at hvalers afføring indeholder næringsstoffer, der er til gavn for livet i havet?

På en fin måde forklarer bogen læserne, hvordan dyrene, jorden og klimaet er afhængige af hinanden, og giver børnene indblik i, hvordan man som menneske kan være i verden på en måde, der hjælper med at opretholde vores planets fantastiske natur og biodiversitet. ”Vores Planet” er en smuk og dybt aktuel bog, og en fantastisk julegaveide til både store og små jordbeboere.

Alderstrin: Fra 5 år
Vores Planet
Forlag: Gyldendal
Vejl. Pris: 199,95 kr.

TIP: Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge.

Fotos: Caroline Erritzøe