Mange forældre husker sikkert Den lille bjørn og Den lille tiger fra ”børnetimen” ”Drømmetime med Janosch” i 80’erne. 
På Det Lille Teater vises netop nu stykket ”Panama er alle tiders" for de 2-5-årige med den lille bjørn og den lille tiger i hovedrollen, som drager ud i verden på eventyr og vender klogere hjem.

Små effekter - stor virkning 

Scenografien er helt enkel og meget effektfuld. Så snart min 3-årige ledsager og jeg træder ind i teatersalen er han stille og opmærksom ligesom de 25 andre børn i salen. Men der er også plads til små tilråb fra de små teater-publikummmer – ”Pas På”, ”Den vej” osv., hører man børnestemmerne råbe.

Vennerne Bjørn og Tiger bor i et lille hus ved en flod, hvor de hygger sig, fisker og har det godt. En dag kommer en tom kasse med påskriften Panama flydende på floden. Kassen dufter helt fantastisk af bananer, og Bjørn og Tiger beslutter, at de bare må finde Panama, deres nye drømmeland. 

LÆS OGSÅ: Guide: Forårets teaterforestillinger

Børnene er tryllebundet

Stykket formår at holde børnenes koncentration med effektfulde overraskelser ved at blande skuespil og dukketeater. Vi møder fantasifulde dukker - de små forvirrede mus, en skør ko, en listig ræv og mange andre mærkelige dyr i Tiger og Bjørns farefulde færd til deres drømmeby ”Panama”. 

Stykket er en fin, filosofisk og meget sanselig fortælling om venskab og om at være modig. 

Om Tiger og Bjørn finder Panama? Det må I i teatret og finde ud af. 

Stykket egner sig helt eminent til ungernes allerførste tur i teatret, for ”Panama er alle tiders” er virkelig en alle tiders forestilling. 

Fem ud af fem stjerner: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Panama er alle tiders” spiller frem til den 29. april på Det lille teater

Aldersgruppe: 2-5 år
Varighed: 35 min

Tip! 

Kom lidt før forestillingen og nyd den lille mini-udstilling af stykkets univers som står i forhallen.