Det første indendørs legeland på Sjælland er også et af de mindste. Til gengæld er det nemt for forældre at have overblik over stedet, og så er priserne tilsvarende lavere end mange andre steder.

Med sine "kun" 1500 kvadratmeter er Legejunglen i Køge et "lille" legeland. Det føltes nok ikke sådan, da det åbnede som det første på Sjælland for over syv år siden, men i forhold til nogle af de legelande, der er kommet til siden, er det hurtigere overset.

Det skal retfærdigvis siges, at der stadig et stort udbud af legeredskaber og aktiviteter - for alle aldre.

Der er en mindre jungle i Legejunglen forbeholdt de 0-3-årige, et område for de op til 5-årige og et større område for alle legebørn. Det byder blandt andet på forskellige slags rutsjebaner, hoppeborge, kuglerum og en fodboldbane ovenpå et legestativ.

LÆS OGSÅ : De 5 indendørs legelande

Gratis arkadespil og egne madpakker

Derudover har Legejunglen en hel del arkadespil, og de er gratis at spille på. Så er man til den slags, er Legejunglen et godt sted at tage hen, for de fleste andre steder med arkadespil tager en 10'er for en tur.

Ellers kan stedet anbefales for de forældre, der gerne vil kunne holde øje med børnene, mens de leger. På grund af legelandets overskuelige størrelse er det nemt at sidde i caféen og stadig have overblik over, hvor de små løber rundt og leger.

Caféen har et begrænset udvalg af mad. Det er mere cafeteria-snacks som toasts og røde pølser end egentlige måltider. Til gengæld er det modsat andre steder tilladt at medbringe sin egen mad og nyde den i Legejunglen. Drikkevarer skal dog købes i caféen, men er også til at betale.

Der findes desuden større Legejunglen-legelande i Slagelse, Slangerup og på Falster. Børn i byen har kun besøgt det i Køge.

Adresse:
Tigervej 14
4600 Køge

Åbningstider:
Onsdag-søndag: 10.00-18.00
På skolefridage er der åbent alle ugens dage: 10-18

Priser:
Voksne og børn under 18 måneder: Gratis
Børn på hverdage: 100 kroner
Børn i weekender og på skolefridage: 125 kroner
Børn efter kl. 16.30: 60 kroner
En slushice: 8-15 kroner
En kop kaffe: 15-20 kroner

Fotos af Alberte Cornelius:
1. Arkadespil
2. Område for 0-3-årige
3. Arkadespil
4. Legestativ
5. Bordfodbold