Isoteket
De går ikke på kompromis med økologien i Isoteket, en ny isbutik i Randersgade på Østerbro lige overfor Bopa Plads. Børn i byens udsendte har været forbi.

Alle ingredienser i isene er økologiske lige fra citrongræs over mynte til kanel. Konceptet er populært, for der har været kø henad fortovet, siden Isoteket åbnede midt i maj. Isene bliver lavet i baglokalet og der er nye is på menu-kortet flere gange om dagen: Rødbede med lime og stjerneanis, kokos og hibiscus, hasselnød og bergamotte for blot at nævne nogle.
Nogle is er baseret på mælk, andre er ikke mælke-baserede.

Min søn på 12 år og jeg fik to vafler med hver to kugler – kanel med karamel og jordbærsorbet i den ene, og brombær/lime og kaffe/citrongræs i den anden.
Jordbærsorbeten var så god, at min søn vil bede om to kugler med den næste gang. Kanel-karamel- isen smagte til gengæld for meget som risengrød på en varm sommerdag efter hans mening.

LÆS OGSÅ: Guide: Find en bemandet legeplads i DIN bydel

Min brombærlime var herlig frisk og syrlig som en forårsdag med syrener i blomst, og blandingen af kaffe og citrongræs var helt perfekt. Min søn fik en bid af kaffe-isen og syntes, at den var lige lovlig voksen i smagen.

Men alt i i alt kan Isoteket varmt anbefales til både børn og voksne. Der er også siddepladser både udenfor og indenfor, hvis køen bliver lang, og man har brug for at hvile benene lidt eller bare har lyst til at sidde og nyde folkelivet på Bopa Plads.

Isoteket
Randersgade 43
2100 København Ø
Åbent hver dag kl. 13-21