Er du til hjemlig hygge, kitsch, lækker mad og overdådige kager, så skal du helt sikkert tage et smut forbi Grannys House på Søborg Hovedgade. Men pas på! Det kan være meget vanedannende.

Grannys House

Velkommen til Grannys House

Lige midt i Søborgs hjerte finder du den hyggelige café Grannys House. Når du træder ind ad døren, bliver du mødt af smil, varme, hygge og hjerterum i allerbedste mormorstil. Stilen og atmosfæren er så gennemført og hyggelig, at man helt får følelsen af at være hjemme hos sin bedstemor. Det er tydeligt at mærke, at ejerne, Kathrine og Rasmus, har hjertet med hele vejen igennem, også når det gælder kvalitet.

Ren kageidyl

Det kan være svært at vælge mellem de mange gode kager på Granny's House. Jeg er personligt stor fan af deres lækre lagkager, så jeg vælger ofte en Granny's special, der består af et stykke lagkage af eget valg samt the eller kaffe. Det er svært at udpege en favorit-lagkage, da alle dem jeg har smagt har været gode indtil nu. Men hvis jeg skal pege på en vinder, så bliver det nok deres rabarberlagkage med nougat og pistacienødder. Den er simpelthen så frisk og lækker.

Det kan også varmt anbefales at prøve det store kagebord. Caféen åbner nemlig dørene op for det helt store og virkelig overdådige kagebord den første søndag i måneden. Kagebordet minder lidt om et sønderjysk kagebord med kager til en hver smag. Hvis du spørger mig, så er det den perfekte måde at bruge sin søndag på.
Er du ikke til kager, har Grannys House også andre lækre kvalitetsvarer på menuen. 

LÆS OGSÅ: Masser af lækkerier for børn i Tivoli Food Hall

Grannys

Det perfekte sted for mødregrupper og børnefamilier

Granny's House får fem stjerner af mig for at være et børnevenligt sted. Der er en lille lukket gårdhave, hvor man trygt kan parkere sin barnevogn. I den bagerste del af caféen er der lavet et lille børnehjørne med legetøj og børnemøbler i mormorstil. Jamen altså, det hele er så gennemført, at jeg som mor til en lille dreng, har svært ved at få armene ned igen af bare begejstring over, hvor nemt og hyggeligt det er, at have sit barn med på Granny's. Min søn på snart 14 måneder elsker at være med her, fordi der er plads til, at han kan lege, frem for at sidde og kigge på sin mor spise kage. Rundt omkring i caféen er der legetøj, nips og sjove finurlige figurer i alverdens farver at kigge på. Man kan bruge flere timer som barn på at kigge på alle de sjove ting, der er. 

Jeg kan varmt anbefale Granny's House til både voksne og børn, og giver dem 5 ud af 5 stjerner.

Grannys Housegrannys house

Fem ud af fem stjerner: ★★★★★
Granny’s House
Søborg Hovedgade 75
2860 Søborg
Åbent 06-18 på hverdage og i weekenden.

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram