Mange yngre børn har kun oplevet Cirkus Summarum, men måske er det på tide at opleve old school cirkus? Børn i byens testbørn besøgte Cirkus Arena og var uforbeholdent begejstrede!

Cirkus kan noget helt særligt. Stemningen indfinder sig allerede på pladsen: det store rød-gule telt, flagene der blafrer i vinden og masser af summende aktivitet. En pige med tung make-up og stramt opsat hår sælger duftende popcorn i boden, og man tænker: “Gad vide, hvad hun skal optræde med i manegen senere?” En halv time senere hænger hun på hovedet med en velvoksen mand - i tænderne!

Begejstrede drengebubber

Årets forestilling i Cirkus Arena præsenteres med stor glæde og energi af Bubber og indeholder alt fra cirkus i sin reneste form, de helt enkle numre, til store imponerende udstyrsstykker. Og uden at spoile, kan jeg vist godt sige, at der er masser af god underholdning - og særligt for drengene, som måske overses lidt i andre kulturelle sammenhænge. I hvert fald er de åbenlyst begejstrede for den del af cirkus, der spiller på fysisk styrke og kontrol - og selvfølgelig de dødsensfarlige numre, hvor hjertet sidder helt oppe i halsen. Men der er selvfølgelig noget for alle og enhver smag i årets forestilling: nuttede dyr, stærke mænd - og rå girl power.

For hele familien

I det hele taget er det tydeligt, at cirkus appellerer til alle klasser, køn og samler familier på tværs af generationer. Den umiddelbare begejstring over en skør klovn eller gyset, når en akrobat hænger højt oppe under teltdugen, lyser ud af unge og gamle ansigter i det tætpakkede telt. Og som Bubber havde hørt et barn sige under prøverne: “Det der, det kan ikke lade sig gøre i virkeligheden!” Men cirkus er virkelighed, og det forunderlige og utrolige sker her og nu. Lige foran dig.

Vi er i hvert fald klar til et realitytjek igen til næste år - og så inviterer vi helt sikkert vores søde bedsteforældre med!  

Børn i byen: "Hvad var det bedste ved forestillingen?"

August 9 år: “Motorcyklerne! Og trapezerne!”

Clara 7 år: “Motorcyklerne, de to seje søstre - og Scarlett med den søde pony”

Vi giver fire stjerner til Cirkus Arena 2019

 

Praktisk: Arena har forestillinger i 11 byer landet over
LÆS MERE OM FORESTILLINGEN HER.

HUSK: Medlemmer af Børn i byen Klubben får 15% rabat på Arenas forestilling “Cirkus ifølge Bubber”.

Fotos: Christian Warrer / Cirkus Arena