Natur Tørst
Er du til flot, indbydende, sund og nærende mad, så kender vi et sted, du skal prøve! Natur Tørst går ikke ned på kvalitet i deres lille superfood café på Amagerbrogade. 

Natur Tørst ligner udefra en af den slags helt almindelige caféer, som popper op alle steder i øjeblikket. Men det er noget helt andet, der møder dig, når først du træder ind af døren. De har nærmest skabt en lille jungle i det lille lokale. På væggen hænger et skilt, der giver et overblik over alle de superfood ingredienser, de bruger til de forskellige opskrifter.

Det er skønt med et sundt alternativ til alle de burger- og pizzarestauranter, der ellers har indtaget Amagerbrogade. Det bedste af det hele er, at det sunde alternativ faktisk har nogle meget fornuftige priser.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: YOBURGER

Et smukt måltid

Vi prøvede en Natur Plate, hvor der var en avocadomad med æg, chiagrød med bær, græsk yoghurt med bær og supergranola. Denne tallerken var nok noget af smukkeste mad, jeg nogensinde har spist. Dertil var det også særdeles velsmagende. Det mindre gode var, at det blødende æg, ikke var helt så blødende, og det var en lidt venlig hånd, der havde drysset chiliflager på avocadomaden. Det var dog ikke noget, der ændrede det gode helhedsindtryk.

En Natur Plate koster 128 kr., og med i prisen får du en valgfri drikkelse. Her kan du med fordel søge mod det oplysende skilt, hvor du kan finde ud af, hvad din juice skal gøre for dig. Vi prøvede også en kylling sandwich, som også var en velsmagende og mættende succes til 45 kr.

Også for børn og barnevogn

Den farverige mad falder bestemt også i børns smag, og man kan selv sammensætte af menukortet, hvad man har lyst til, hvis chiagrød ikke lige er sagen. Personalet er også meget venligt, og er helt sikkert parat til at besvare spørgsmål.

Der er en lille plads udenfor, hvor man kan sidde med barnevognen, hvilket blev udnyttet, da vi kom. De har et super fint toilet - der er dog ikke noget puslebord. Stedet er ideelt til et hurtigt og lækkert måltid, så det er alligevel ikke sikkert, man når at få brug for puslebordet. Der er ikke så mange siddepladser, så hvis ventetiden bliver for lang, skulle man overveje en sandwich og juice til at tage med på farten.

Fire ud af fem stjerner: 
Natur Tørst

Amagerbrogade 138
2300 København S
Åbent 10-20 på hverdage, i weekenden 11-19.

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.