Hvad skal man gå til, når man er tween? Det er faktisk ikke helt nemt at finde på aktive fritidsaktiviteter, der motiverer børn på 11+. Heldigvis fandt jeg Bounce Academy til min søn - læs med her!

Hvad skal man gå til, når man er tween?

Det er faktisk ikke helt nemt at finde på aktive fritidsaktiviteter, der motiverer børn på 11+. Det er i hvertfald, hvad jeg har erfaret med mine 2 tweenbørn, der nu er henholdvis 11 og 13 år. Men én ting der virkelig har bidt sig på, er at tage i trampolinpark i weekenden. Det er faktisk overraskende hårdt og tiden flyver afsted, fordi man hopper sig legende igennem forhindringsbaner og boldspil. Men det er i weekenden. I hverdagen sidder særligt min søn meget stille foran computeren og har i lang tid plaget om at at gå til e-sport. Men så fandt vi ud af, at man kan “gå til trampolin” hos Bounce, der ligger ude i Fields.

Bounce Academy: 8 ugers forløb

Deres “Academy” tilbyder undervisningsforløb med henholdvis parkour (som kaldes "Freerun Academy") og trampolinspring (kaldes "Flight Academy"). Han kastede sig ud i et “Freerun” forløb for 8 uger siden og er blevet helt bidt. Undervisningen er på et højt professionelt niveau, og trænerne er gode til at ryste gruppen sammen. Så ikke nok med at man får træningnen er det også en mulighed for at få et socialt fællesskab med jævnaldrene børn. Når man først er en del af Acacemy, har man desuden fri adgang til Bounce på alle hverdage, så efter skole er han taget ud og har brændt energi af på trampolinerne. Der kører jo metro lige til døren, så vi tog det som en anledning til at lære ham, at køre alene med metro samtidig. Det har han været super stolt over, så det har både løftet hans aktivietsniveau, og så er han vokset lidt med ansvaret. 

 

FAKTA

Bounce Academy kører af 8 uger af gangen, næste holdstart er i uge 14.

Tjek deres hjemmeside for næste hold start 

Har du små børn, kan du tjekke Minibounce for de 3-5 årige. Den 16+17 marts er der gratis prøvetime kl. 16-17, som ikke kræver tilmelding. 

 

HUSK: Brug rabatkoden "BounceAcademy" og få trukket 100 kr. fra prisen. Kan bruges på hjemmesiden, når der bookes via info@bounceinc.dk eller på telefon 7870 0900.

 

Fotos: Bounce