Juhuuu! Nedtællingen til jul er for alvor igang, og hvilken bedre måde at fejre den søde juletid på, end ved at forkæle alle jer, som vi så godt kan lide? Vi er teamet op med gode Sebra, og sætter hver søndag en hyggelig gave på højkant, som I kan vinde ovre på Instagram. Held og lykke!

INDEHOLDER REKLAME

1. SØNDAG I ADVENT

Kalenderen skriver ikke engang december endnu, og der er stadig lææænge til juleaften... Derfor er denne første gave én, som kan underholde de små i løbet af julemåneden, så de ikke bliver alt for utålmodige. Det er et Daydream-puslespil i træ fra Sebra til en værdi af 219 kr. De søde dyr vil falde i ethvert barns smag, mens det lette og lyse udtryk vil passe ind i de fleste hjem. 

2. SØNDAG I ADVENT

I dag er der en lækker gave på højkant til små konditorer! Jeres legekøkken-univers kan nemlig blive opgraderet med en omgang Sebra Food, kager og småkager i træ fra Sebra til en værdi af 249 kr. Pakken indeholder både en donut, en kagemand, en cupcake, et stykke lagkage og en småkage. Mums!

3. SØNDAG I ADVENT

Der er kun 11 dage tilbage til juleaften, og der er sikkert mange små julenisser, der glæder sig! Forkæl en af dem med en sød Junior rygsæk fra Sebra til en værdi af 399 kr. Rygsækken er fremstillet af genanvendte plastikflasker, og er altså bæredygtigt produceret, så du kan give en gave med god samvittighed. 

4. SØNDAG I ADVENT

Juleaften er lige om hjørnet, og vi er nået til den sidste flotte adventsgave! I dag kan du vinde et Hættehåndklæde, bjørnen Milo fra Sebra til en værdi af 299 kr. Det blødeste og sødeste at iklæde dit barn efter et dejligt bad - og så endda i økologisk bomuld af fineste kvalitet. 

 

RIGTIG GLÆDELIG JUL!

 

Fotos: Sebra