Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets museum"

Fill out my online form.

Årets museum byder de små gæster velkommen med åbne arme, og gør museumsoplevelsen ekstra sjov for børn med spændende udstillinger, kreativitet og interaktion.

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herDer kan stemmes frem til den 21. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses den 25. oktober, hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Tivolis Axelborg - og afsløres her på Børn i byen. 

 


 


Experimentarium
Med massevis af udstillinger fordelt på tre etager og en kæmpe tagterrasse, er Experimentarium et sandt slaraffenland for børn og voksne i alle aldre. Hele familien kan lege sig til ny læring, og nysgerrigheden pirres selv hos de alleryngste i Experimentariums Miniverset.


Frilandsmuseet
Tag på en rejse tilbage i tiden, når Frilandsmuseet byder indenfor i en verden, der afspejler en tid, som de færrste efterhånden kan huske fra virkeligheden. Med bondegårde, husdyr og autentiske udklædninger, føles det som at træde 100 år tilbage i tiden, når I bevæger jer rundt på det fine museum. 


Nationalmuseet
Find de berygtede kedsomhedsknapper, gå på opdagelse i det gysende natteunivers "Sov Sødt - håber du overlever natten!" eller tag med på en af vores anmelderroste børnerundvisninger. Besøg også "Børnenes Museum", hvor du kan sejle i vikingeskib, lave mad som i middelalderen eller gøre borgen kampklar til fjendens angreb.


Louisiana
Louisianas ikoniske bygning rummer både dansk og international kunst i verdensklasse. Udendørsarealerne er smukke og perfekte til leg for børn i alle aldre, når de får brug for at komme af med krudtet. I Louisianas Børnehus kan børnene gribe penslen selv, og prøve kræfter med kreativiteten.


Zoologisk Museum
På Zoologisk Museum kan du gå på opdagelse i naturhistorien blandt dyr fra hele verden. I udstillingerne møder du Danmarks eneste ægte dinosaur, Misty, og andre forhistoriske kæmper. Museet afholder rundvisninger i børnehøjde, børnefødselsdage og workshops i Børneværkstedet i ferierne.

 

Fotos: 1) Experimentarium 2) Frilandsmuseet 3) Nationalmuseet 4) Louisiana 5) Zoologisk Museum 
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier


Ud over Årets museum kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Årets ildsjæl
Årets influencer
Årets forlystelsespark
Årets børnekulturpersonlighed
Årets familieapp
Årets børneevent
Årets børnevenlige spisested
Årets isbar
Årets børneteater
Årets brand: Tøj/sko
Årets brand: Interiør/babyudstyr
Årets bæredygtige initiativ
Årets børnevenlige i Aarhus
Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark