Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets ildsjæl"

Fill out my online form.

Årets ildsjæl brænder for en hjertesag, som berører både børn og deres familier. Titlen som ildsjæl, kan kun opnås, hvis arbejdet er frivilligt og/eller velgørende.

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herDer kan stemmes frem til den 21. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses den 25. oktober, hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Tivolis Axelborg - og afsløres her på Børn i byen. 

 


 


Red Barnet
Alle børn har ret til en god og tryg opvækst. Red Barnet arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og i resten af verden. De redder, beskytter og styrker børn, og de kæmper for, at deres rettigheder bliver overholdt. 


Mødrehjælpen
Mødrehjælpen støtter og styrker udsatte børnefamilier og gravide gennem professionel rådgivning og frivillige aktiviteter, mens de også arbejder politisk for at sikre en lovgivning, der forbedrer vilkårene på området.


Børns vilkår
Alt for mange børn i Danmark står alene med deres problemer. Børns Vilkår kæmper for, at ingen børn svigtes - hverken af de nærmeste voksne eller af samfundet. Børns Vilkår står bag Børnetelefonen, hvor tusindvis af børn fortæller om det, de ikke kan tale med andre om. 


Danske Hospitalsklovne
Danske Hospitalsklovne besøger flere gange om ugen indlagte børn på landets børneafdelinger. De gør det lettere for indlagte og kronisk syge børn at skulle opholde sig i længere tid på hospitalet, hvor de på trods af sygdom, skaber et rum med smil og latter. 


SMIL Fonden
Med en række sjove arrangementer, gør SMIL Fonden en stor indsats for at bringe smilet frem hos de deltagende. Arbejdet er særligt rettet mod alvorligt og kronisk syge børn med alverdens diagnoser, samt deres søskende, som også trænger til et smil. 

 

Fotos: 1) Red Barnet 2) Mødrehjælpen 3) Børns Vilkår 4) Danske Hospitalsklovne 5) SMIL Fonden 
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier


Ud over Årets ildsjæl kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Årets influencer
Årets forlystelsespark
Årets børnekulturpersonlighed
Årets familieapp
Årets børneevent
Årets børnevenlige spisested
Årets isbar
Årets børneteater
Årets museum
Årets brand: Tøj/sko
Årets brand: Interiør/babyudstyr
Årets bæredygtige initiativ
Årets børnevenlige i Aarhus
Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark