Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "årets ildsjæl"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Afstemningen mørklægges d. 28. oktober. Der kan stemmes frem til den 30. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 4. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Experimentarium - og afsløres her på Børn i byen.   

 


Alexandra Staffensen
Alexandra Staffensen står bag bloggen Migogmintinderbaby, hvor hun skriver hudløst ærligt om sit liv som mor og single med alle de hverdagsfinurligheder og op- og nedture der hører til.


Danske Hospitalsklovne
Danske Hospitalsklovne arbejder ud fra en grundidé om, at humor, latter og smil fremmer helbredelse. Foreningen har mange engagerede frivillige, som hjælper med at samle midler ind, så hospitalsklovnene kan besøge indlagte børn og brede smil og glæde.


Børneloppen
Børneloppen er Danmarks første loppesupermarked for børnefamilier. Her kan man både sælge og købe brugt børneudstyr, lige fra barnevogne til legetøj. Konceptet er nemt og smart: man lejer en loppestand og prissætter selv sine varer. Når varerne er sat på hylden, klarer Børneloppen resten. 

Anja Takacks 
Anja Takacs er krea-mor, der i sine bøger, appen "Det perler" og på sin blog deler ud af sine perlemønstrer og kreative idéer til andre DIY-forældre.


Susanne Vognstrup fra Eventyrteatret
Susanne Vognstrup er både Eventyrteatrets grundlægger og daglige leder. Susanne grundlagte teatret i 1991, og har siden stået i spidsen for Eventyrteatret, der i dag er en unik og uundværlig del af dansk teaterliv og rugekasse for fremtidens scene- og livskunstnere.

Fotos: 1) Alexandra Staffensen 2) Danske hospitalsklovne 3) Børneloppen 4) Anja Takacs 5) Eventyrteatret

Fill out my online form.

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over årets ildsjæl kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: