Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "årets ildsjæl"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Der kan stemmes frem til den 27. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses d. 3. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Nationalmuseet - og afsløres her på Børn i byen.   
 

OBS! AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTET


 


Danske Hospitalsklovne
Danske Hospitalsklovne arbejder ud fra en grundidé om, at humor, latter og smil fremmer helbredelse. Foreningen har mange engagerede frivillige, som hjælper med at samle midler ind, så hospitalsklovnene kan besøge indlagte børn og brede smil og glæde.

Mødrehjælpen
Mødrehjælpen er en socialhumanitær organisation, der rådgiver og støtter gravide og børnefamilier. Deres professionelle rådgivning tager hånd om vigtige emner såsom skilsmisse, samvær, vold i familien, børns trivsel og tvivl om abort, og et stort antal frivillige yder en værdifuld indsats overalt i landet. 


SMIL Fonden
SMIL Fonden hjælper alvorligt og kronisk syge børn på tværs af diagnoser ved at give børnene og deres familier pauser fra sygdom og nye fællesskaber. Det er en velgørende forening, der skaber de bedste og sjoveste arrangementer både på og uden for hospitalerne.

Folkebevægelsen for Asylbørns Fremtid
Folkebevægelsen for asylbørns fremtid arbejder for at sikre bedre rets- og levevilkår for asylbørn i Danmark. Bevægelsen blev stiftet i september 2017 af mere end 100 kendte danskere, organisationer, virksomheder og bekymrede forældre fra asylsystemet. Bevægelsen er et talerør for asylbørnenes egne stemmer, perspektiver og ønsker.


Bedre Barsel
Foreningen Bedre Barsel har åbnet Barselshuset i Aarhus, som er et værested og aktivitetshus for gravide og forældre på barsel, hvor der er plads til ærlige snakke og udveksling af erfaringer. Foruden at give plads til samvær og adspredelse i hverdagen, tilbyder Barselshuset fællesspisning, workshops, oplæg og samtalesaloner, der er med til at vejlede og oplyse kommende og nye forældre i starten af forældreskabet. Ud fra kerneværdierne fællesskab, viden og trivsel er missionen at skabe bedre barsel.

 

Fotos: 1) Danske hospitalsklovne 2) Mødrehjælpen 3) SMIL Fonden 4) Asylbørns Fremtid 5) Bedre barsel af Christina Smedegaard

 

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over årets ildsjæl kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: