Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets familieapp"

Fill out my online form.

Årets familieapp er et stort hit hos børnefamilierne, fordi den enten gør livet væsentligt sjovere eller nemmere for børn og voksne.

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herDer kan stemmes frem til den 21. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses den 25. oktober, hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Tivolis Axelborg - og afsløres her på Børn i byen. 

 


 


Det Perler
Perledronningen Anja Takacs står bag den populære app "Det Perler", som flyder over med skønne perleplademønstre, så I kan lave de vildeste kreationer derhjemme. Der er søde motiver i forskellige sværhedsgrader.


DR Ramasjang
Det kendte og elskede Ramasjang-univers danner ramme om appen "DR Ramasjang", som er udformet som en digital legeplads, hvor ungerne selv kan navigere rundt i alt det underholdende indhold. 


Reshopper
Appen som er skabt af forældre for forældre, gør det nemt at købe og sælge secondhand til børn. "Reshopper" er Danmarks største markedsplads for familier, der gerne vil spare penge ved at købe andres aflagte ting, eller gerne vil give egne aflagte ting nyt liv. 


Beady
Læg perleplader på en helt ny måde med appen "Beady". Der er over 500 seje motiver at vælge imellem, og undervejs kan I få hjælp til at lægge perlerne gennem det smarte system, hvor piggene lyser op på pladen. I kan også lave jeres egne perlemotiver ud fra et billede, I tager.   


Tjugga
Find ro og kom ned i gear - enten ved sengetid eller når der er brug for en rolig stund i løbet af dagen. Tjuggas nye app består af en række lydfiler og videoklip, som kan benyttes af hele familien. 

 

Fotos: 1) Det Perler 2) DR Ramasjang 3) Reshopper 4) Beady 5) Tjugga
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

Ud over Årets familieapp kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Årets ildsjæl
Årets influencer
Årets forlystelsespark
Årets børnekulturpersonlighed
Årets børneevent
Årets børnevenlige spisested
Årets isbar
Årets børneteater
Årets museum
Årets brand: Tøj/sko
Årets brand: Interiør/babyudstyr
Årets bæredygtige initiativ
Årets børnevenlige i Aarhus
Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark