Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets dyrepark"

Fill out my online form.

Årets dyrepark giver børnefamilierne en helt unik mulighed for at komme tæt på vilde og eksotiske dyr – både dem, der lever i vand, til lands og i luften.

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herDer kan stemmes frem til den 21. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses den 25. oktober, hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Tivolis Axelborg - og afsløres her på Børn i byen. 

 


 


Zoologisk Have København
Der er alt fra pandaer og isbjørne til geder og kaniner i Zoologisk Have København. Desuden er haven indrettet med veldesignede arealer, samt et hav af madboder, der gør besøget til en fornøjelse for hele familien.


Knuthenborg Safaripark
Udover de klassiske dyr fra den afrikanske savanne, byder Knuthenborg Safaripark på en tur tilbage i tiden med deres store og virkelig flotte Dinosaurland. Her kan I hilse på livagtige dinosaurer, ægte fossiler og store skelletter!


Givskud Zoo
I Givskud Zoo kan I køre rundt blandt løver, giraffer, flodheste og bisoner - enten i jeres egen bil eller i en guidet safaribus. I bliver taget gennem savanner, prærier og pampasser på en tur, der strækker sig fra Afrika til Nord- og Sydamerika. 


Aalborg Zoo
Den grønne oase tæt på Aalborg Centrum byder på ovre 140 forskellige dyrearter med alt fra isbjørne og elefanter til myreslugere og vortesvin. Og så er Aalborg Zoo det eneste sted i Danmark, hvor I kan hilse på Borneos store menneskeabe, orangutangen!


Ree Park Safari
Afrika møder Nordamerika i Ree Park Safari på Djursland. I kan besøge giraffer, zebraer, strudse og antiloper på savannen, og tage en tur forbi de sorte bjørne og arktiske ulve. I kan også lege på den afrikanske naturlegeplads og westernlegepladsen. 

 

Fotos: 1) Frank Rønsholt, Zoologisk Have København 2) Knuthenborg Safaripark 3) Givskud Zoo 4) Aalborg Zoo 5) Caroline Meldgaard, Ree Park
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

Ud over Årets dyrepark kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Årets ildsjæl
Årets influencer
Årets forlystelsespark
Årets børnekulturpersonlighed
Årets familieapp
Årets børneevent
Årets børnevenlige spisested
Årets isbar
Årets børneteater
Årets museum
Årets brand: Tøj/sko
Årets brand: Interiør/babyudstyr
Årets bæredygtige initiativ
Årets børnevenlige i Aarhus
Årets actionoplevelse