Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets brand: Tøj/sko"

Fill out my online form.

Årets brand tøj/sko er det populære valg blandt børnefamilierne, enten fordi brandet gør en dyd ud af kvalitet, komfort eller pasform til de små.

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herDer kan stemmes frem til den 21. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses den 25. oktober, hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Tivolis Axelborg - og afsløres her på Børn i byen. 

 


 


Hummel
Med rødder i sporten er hummel børnetøj udviklet til aktive børn, som elsker at bevæge sig, hoppe i vandpytter, kravle i træer og give den gas på rutsjebanen på legepladsen. hummel har altid fokus på, at børnetøjet skal være behageligt at have på og er lavet i slidstærke materialer med sporty referencer. 


MarMar Copenhagen
MarMar Copenhagen er klassisk og cool børnetøj med et twist. MarMar laver komforabelt tøj til piger og drenge i alderen 0 til 14 år, der er designet så både små og store børn kan opleve verden på deres præmisser.


Konges Sløjd
Konges Sløjd designer tøj med fokus på fine detaljer, høj kvalitet og en gennemført skandinavisk æstetik, der både tiltaler børn og voksne. Desuden er alt tøjet fremstillet i GOTS-certificeret økologisk bomuld til stor glæde for alle. 


Name it

Name it designer sjov mode til overkommelige priser til børn, der ved hvad de vil have. Her er fokus på komfort, sikkerhed og kvalitet. Name it producerer tøj til  baby, børn, tweens og teens.


POMPdeLUX

Hos POMPdeLUX forenes lækkert design med høj kvalitet, og så endda til en fordelagtig pris. Det er muligt at købe en komplet og gennemført garderobe til børn fra 1-14 år, som er produceret med omtanke og spænder over alt fra teknisk overtøj til blødt og økologisk undertøj. 

 

Fotos: 1) Hummel 2) MarMar Copenhagen 3) Konges Sløjd 4) Name it 5) POMPdeLUX
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier


Ud over Årets brand: Tøj/sko kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Årets ildsjæl
Årets influencer
Årets forlystelsespark
Årets børnekulturpersonlighed
Årets familieapp
Årets børneevent
Årets børnevenlige spisested
Årets isbar
Årets børneteater
Årets museum
Årets brand: Interiør/babyudstyr
Årets bæredygtige initiativ
Årets børnevenlige i Aarhus
Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark