Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets brand: Interiør/babyudstyr"

Fill out my online form.

Årets brand: Interiør/babyudstyr er børnefamiliernes favorit, enten på grund af produkternes særlige design og æstetik, holdbarhed eller sikkerhed.

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herDer kan stemmes frem til den 21. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses den 25. oktober, hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Tivolis Axelborg - og afsløres her på Børn i byen. 

 


 


Stokke
Stokke findes i rigtig mange familiers hjem og leverer luksus børnemøbler og udstyr som højstole, barnevogne, babylifte, tekstiler og børneværelser. Stokkes design sikrer funktionalitet, exceptionel ergonomi og uovertruffen komfort.


Sebra
Sebra designer interiør til børn i et moderne design ved at kombinere nytænkende farvevalg og gamle håndværksformer som hækling og strik. Meget af kollektionen er udført i naturmaterialer for at appellere til børnenes fantasti og forældres ønske om bæredygtighed.


Cam Cam Copenhagen
Cam Cam byder på et skønt univers af bæredygtigt interiør til babyer, børn og deres forældre. Fra de blødeste, GOTS-certificerede tekstiler i poetiske prints og harmoniske farver til eksklusive, multifunktionelle møbler i klassisk design og FSC-certificeret træ, er alle designs skabt med udgangspunkt i kompromisløs kvalitet, tidløs æstetik og ansvarlig produktion.

MamaMilla
MamaMilla
MamaMilla er en webshop, der forhandler nøje udvalgte produkter til mor og barn. De er særligt kendte for deres babynests af højeste kvalitet, der siden 2014 har leveret en tryg og hyggelig base i babys første tid. 


Konges Sløjd
Konges Sløjd er lokaliseret i København og laver lækre kvalitetsting til baby i flot skandinavisk design. De anvender økologisk bomuld og bæredygtig produktion, når de skaber det bløde fine babyudstyr til krybben og puslebordet, og sætter kvalitet i højsædet.

 

Fotos: 1) Stokke 2) Sebra 3) Cam Cam Copenhagen 4) MamaMilla 5) Konges Sløjd
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier


Ud over Årets brand: Interiør/babyudstyr kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Årets ildsjæl
Årets influencer
Årets forlystelsespark
Årets børnekulturpersonlighed
Årets familieapp
Årets børneevent
Årets børnevenlige spisested
Årets isbar
Årets børneteater
Årets museum
Årets brand: Tøj/sko
Årets bæredygtige initiativ
Årets børnevenlige i Aarhus
Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark