Fill out my online form.

Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets børnevenlige spisested"

Årets børnevenlige spisested gør det ekstra godt for børnefamilierne, f.eks. i form af børnevenlige retter på menukortet eller afslappede omgivelser, hvor der er plads til små krudtugler.

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herDer kan stemmes frem til den 21. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses den 25. oktober, hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Tivolis Axelborg - og afsløres her på Børn i byen. 

 


 


Bone's
Hos Bone’s er der plads til hele familien. De allermindste bliver budt velkommen i restauranten med balloner, legeposer og brede smil, hvorefter legerummet og biograffilmen kalder. Imens får mor og far et velfortjent pust i de brede amerikanske sofasæder, inden familiens livretter serveres. Menukortet byder på ægte amerikansk BBQ og desserten er naturligvis fri softicebar med masser af lækre toppings. Velbekomme!


MacDonald's
Hos MacDonald's er familietiden i højsædet og ethvert besøg er magisk. Der er plads til alle, og de mindste gæster er nogle af de vigtigste - derfor er der altid overraskelser i de populære Happy Meals, samt lidt frugt eller grønt. Og efter maden er der masser af sjov i legerummet. 


Jensens Bøfhus
Hos Jensens Bøfhus er familien i fokus! Og særligt børnene har en stor plads i Jensens hjerter! Ud af de 5 millioner, der hvert år besøger kæden, er 500.000 nemlig børn – og til dem er der skabt et helt unikt univers fyldt med sjov.

Sweet Surrender
Café Sweet Surrender
Når børnene skal med på café, er Café Sweet Surrender det oplagte valg. Det bliver ikke meget mere børnevenligt end det hyggeligt indrettede børnehjørne, og så er der selvfølgelig højstole og aktiviteter i lange baner, samt børnevenlige valg på menukortet på den hyggelige non-profit-café. 


Folkehuset Absalon
Den gamle kirke på Vesterbro, der med hjælp fra Tal R er blevet forvandlet til det hyggeligste og mest farverige folkehus, står klar til at tage imod hele familien med åbne arme. Der er fællesspisning ved langborde om aftenen og uformel og hjemmelig stemning altid. 

 

Fotos: 1) Bone's 2) MacDonald's 3) Jensens Bøfhus 4) Café Sweet Surrender 5) Folkehuset Absalon
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

Ud over Årets børnevenlige spisested kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Årets ildsjæl
Årets influencer
Årets forlystelsespark
Årets børnekulturpersonlighed
Årets familieapp
Årets børneevent
Årets isbar
Årets børneteater
Årets museum
Årets brand: Tøj/sko
Årets brand: Interiør/babyudstyr
Årets bæredygtige initiativ
Årets børnevenlige i Aarhus
Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark