Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets actionoplevelse"

Fill out my online form.

Årets actionoplevelse giver hele familien et ordentligt adrenalinkick gennem fysisk aktivitet og udfoldelse – hvad end det er inden- eller udendørs.

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herDer kan stemmes frem til den 21. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses den 25. oktober, hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Tivolis Axelborg - og afsløres her på Børn i byen. 

 


 


Dinos Legeland
I kan lege blandt kæmpe-dinosaurer og gigantiske legestrukturer i Dinos Legeland, hvor der er både rutsjebaner, boldkanoner, klatrevulkaner, bil-baner, trampoliner, klatrevægge og meget meget mere. 


Leos Legeland
Der er noget for alle i Dinos Legeland. I kan gå på eventyr blandt klatrestativer, tunneller, trampoliner og rutsjebaner, eller dykke ned i det store boldhav, cykle en tur eller lege løs ved boldkanonerne. 


Lalandia
Der er vandplask og badesjov for alle pengene i Lalandia. Og hele familien kan nemt få massevis af timer til at gå blandt vilde vandrutsjebaner, sjovt vandlegetøj og ægte feriestemning i det tropiske klima. 


WOW PARK
Gå tur mellem trætoppene og leg med kæmpe-bolde midt i skoven. WOW PARK byder på sjove aktiviteter for alle fra 2-102 år, og byder altså hele familien velkommen i de skønne, grønne omgivelser. 


Camp Adventure
På med hjelmen, og så går det opad! Hos Camp Adventure kan I give den gas i landets største klatrepark, som byder på udfordringer i alle sværhedsgrader, så både store og små kan få kureret højdeskrækken og finpudset teknikken. 

 

Fotos: 1) Dinos Legeland 2) Leos Legeland 3) Lalandia 4) WOW PARK 5) Camp Adventure
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

Ud over Årets actionoplevelse kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Årets ildsjæl
Årets influencer
Årets forlystelsespark
Årets børnekulturpersonlighed
Årets familieapp
Årets børneevent
Årets børnevenlige spisested
Årets isbar
Årets børneteater
Årets museum
Årets brand: Tøj/sko
Årets brand: Interiør/babyudstyr
Årets bæredygtige initiativ
Årets børnevenlige i Aarhus
★ Årets dyrepark