Med rollen som nybagt forælder følger også et farvel til tiden, hvor du kunne have alt dit grej i en lækker lille håndtaske. Sig goddag til mange måneder med en pusletaske på armen – fyldt med bleer, sutter, skiftetøj, pusleunderlag, vaskeservietter, stofbleer, babyalarmer, engangslommetørklæder og meget, meget, MEGET mere. Heldigvis udelukker funktionalitet og design ikke nødvendigvis hinanden, når det gælder pusletasker. Se bare her.

 

1. By Stroom

I den toplækre ende finder du pusletaskerne fra by Stroom, som faktisk slet ikke ligner pusletasker. Så du kan også bruge dem til dig selv, når baby er blefri. Med taskerne følger puslekit med underlag, toilettaske og suttestrop. Hele puslekittet er ligesom tasken i materialer, der er nemt at rengøre. Kan bl.a. købes hos Minimums.dk, hvor du sparer 10%, hvis du er medlem af Børn i byen klubben.

 

2. Skip Hop

En klassisk sort pusletaske går man aldrig fejl af. Den her er fra Skip Hop og har bl.a. to isolerende flaskerum og lommer til bleer, legetøj, tøj osv. Er pladsen alligevel ikke tilstrækkelig, kan du åbne lynlåsen i bunden af tasken, og, vupti, får du en taske, der er 20% større. Tasken indeholder en vatteret pusleplade og kan bl.a. købes hos BabyHome.dk.

 

 

3. Room Seven

Vælger du at gå all the way hvad angår både pris og blikfang, laver Room Seven de fineste pusletasker med masser af farver, mønstre og glade applikationer af chokoladebade og isbiler. Udenpå har tasken masser af lommer og indvendig et stort rum til skiftetøj, bleer og tilbehør, samt to vandtætte lommer og to lommer i net. Der medfølger også et vaskbart pusleunderlag. Kan bl.a. købes hos LirumLarumLeg.dk, hvor du sparer 10%, hvis du er medlem af Børn i byen klubben.

4. Kaiser

Ordnung muss sein! Og det er der i tyske Kaisers pusletasker, som desuden er et godt og sporty unisex-bud, hvis både far og mor skal af sted med tasken. Den er lavet af slidstærk polyester, hvilket gør den både robust og nem at rengøre. Og så er der masser af små og store rum, fx vådrum, termo-rum, rum til bleer og polstret rum til computeren. Når du skal skifte junior, lyner du bagsiden på pusletasken op, og frem kommer en puslestation med to store lommer til bleer og vaskeservietter. Så har du det hele ved hånden. Kan bl.a. købes hos BabyGear.dk.

 

 

 

5. PacaPod

Med PacaPods pusletasker får du ordnede forhold i pusletasken. Der er nemlig masser af rum og lommer, og der medfølger også en vatteret puslemåtte. Pusletasken indeholder to små tasker, der hver især er særligt indrettet til at indeholde alt, hvad du har brug for til hhv. måltider og bleskift. Der er også god plads til skiftetøj – og når du ikke længere har brug for en pusletaske, kan du tage indmaden ud og bruge den til din computer i stedet. Kan bl.a. købes hos LilleBi.dk.Billeder: by Stroom, PacaPod, Room Seven, Kaiser og Skip Hop.