Der er ikke noget som et lagersalg, der kan få barslende mødre op af stolen. Og det kan vi godt forstå, for hvem kan sige nej til toplækkert tøj til spotpriser? Efteråret byder på masser af gode lagersalg – både til dit barn og dig selv. Så hold øje med artiklen her, for der kommer hele tiden flere til.

 

 

Forkids

Forkids sælger udgåede kollektioner og kollektionsprøver fra Stjerne, Christina Rohde og Louie Louis. Du finder også 2. sorterings og udgående varer, smykker og porcelæn. Der er besparelser på 50-70%. Der er særlige tilbud til medlemmer af Børn i byen klubben på det nye tøj fra Stjerne. Tilbuddene gælder kun VIP arrangementet den 5/12.

Åbent lagersalg: 5/12 kl. 11-18, 6-8/12 kl. 10-17, 9/12 kl. 10-16, 10/12 kl. 10-13, 12-13/12 kl. 10-17

VIP adgang for klubmedlemmer: 5/12 kl. 10-11. Tilmelding til klubben her

MESSER

Du kan også gøre rigtig gode kup til lagersalgspriser ved messer. Selvom du ofte skal betale entré, er den helt store fordel, at du kan snuse rundt blandt mange forskellige mærker samlet på ét sted.

DO’s and DON’Ts

Er du en garvet lagersalgsrotte eller en novice udi kunsten? I så fald er det godt at ruste sig både fysisk (fx med en latte til køtiden) og mentalt (fx med tålmodighed), inden rundsavene spændes på albuerne. Det er så ærgerligt at gå i shoppepanik og komme hjem med kjoler til sønnike (tro mig, jeg har prøvet det). Derfor kan jeg kun anbefale dig at læse Børn i byens overlevelsesguide til lagersalg lige her.

Bemærk: Tilmelding til VIP lagersalgene foregår via den lukkede klubside.

Børn i byen klubben - hvad er det? Det finder du ud af lige her.

Rigtig god shopping!