Når klokken om ganske kort tid ringer ind til første skoledag på landets skoler, betyder det også, at der er endnu flere tohjulede trafikanter i bybilledet. Og de er ikke altid super rutinerede på cyklen, når der samtidig skal holdes styr på skoletasken på ryggen og sommerfuglene i maven.

Uanset om du har små, mellemstore eller store børn, er det virkelig vigtigt, at de har hjelm på, når de cykler i trafikken. Og at du også selv har. Og der er absolut ingen undskyldning – heller ikke for forfængelige teenagepiger eller mødre – for der er langt fra Poul Nyrup Rasmussens æggeskal til de designerhjelme, der er på markedet i dag.

Et af de firmaer, der designer cool cykelhjelme er Katvig. Kvinden bag Katvig, Vigga Svensson, cykler selv til og fra arbejde hver dag (med hjelm på, naturligvis). Så der er ingen firmabil til chefen. Hun har firmacykel i stedet.

Katvigs hjelme

Som hovedregel er det en god idé både at give dit barn hjelm på, når det cykler og færdes på andre køretøjer. Cykelhjelmen fra Katvig er designet, så den både kan bruges til cykling og fx en tur på skateboardet. Den er CE- mærket, hvilket betyder, at den opfylder EU’s sikkerhedskrav. Og så er der ventilationshuller, der gør hjelmen behagelig at have på. Selv på en varm sommerdag.

Nysgerrig efter, hvad Katvig ellers laver? Så tilmeld dig deres nyhedsbrev her.