Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste danske børnewebshop"

Kategorien "bedste danske børnewebshop" dækker over webshops, der forhandler tøj eller ting til børn i alderen 0-12 år. 

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Du kan følge med i hvem der fører nedenfor frem til d. 26 juli, hvor vi mørklægger resultatet. Der kan stemmes frem til d. 1. august, og spændingen forløses d. 5. august, hvor prisen overrækkes under modeugen til CPH kids - og afsløres på Børn i byen. Læs mere om prisen her


 

Lirum Larum Leg sælger kvalitetslegetøj til 0-8-årige, alt i indretning til børneværelset samt luksusudstyr. Lirum Larum Leg sælger varer hvor kvaliteten er i top, designet flot og æstetisk og funktionaliteten stimulere børns udvikling. Lirum Larum Leg tilbyder gratis gaveindpakning og levering fra dag til dag.
www.lirumlarumleg.dk
Telefon 70 26 98 90

 


Smaahjerter.dk
forhandler et bredt udvalg af danske og udenlandske børnetøjsmærker af den allerbedste kvalitet, målt både i design, materialer og holdbarhed. Ud over børnetøj sælger de også fodtøj og en lang række tilbehørsting  bl.a. sengetøj, tasker, hårpynt og en masse andet.
www.smaahjerter.dk
Telefon 41 60 16 77

 

Hos den nyåbnede webshop Lille Figaro.dk finder du highfashion, unikt og cool børnetøj, skønne ting til børneværelset samt diverse ”goodies” til mor. Alle varer håndplukkes med særlig omhu og der lægges stor vægt på at det ikke er noget du finder på ”ethvert gadehjørne”.  Kundeservice sættes højt og der er selvfølgelig dag til dag levering!
www.lillefigaro.dk
Telefon: 60 65 05 58

 

 

Hos House of Kids finder man børnetøj og børnesko i høj kvalitet til børn i alderen 0-16 år. House of Kids har et stort udvalg fra blandt andre Hummel, Småfolk, Hollys, Katvig, MINI A TURE, MOLO, Bisgaard og Angulus. House of Kids har en helt kategori for teens og en sports kategori fyldt med tøj, tasker og sko til de aktive børn.
www.houseofkids.dk
Telefon: 87 80 04 06

 

 

 

 

 

 

 

Hos kidsofluxury.dk finder du moderigtigt og high-fashion baby- og børnetøj (0-12 år) fra mærker som Little Marc Jacobs, Little Paul & Joe, Acne, Henrik Vibskov, Soft Gallery, Little Remix, Stories by RikkeMai, BangBang Copenhagen, PopUpShop og det økologiske Imps & Elfs. Brugervenlighed, god kundeservice og dag til dag-levering er nøgleord for Kids of Luxury.
www.kidsofluxury.dk
Telefon: 25 13 49 69Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste børnewebshop kan du stemme på de nominerede inden for følgende kategorier: