Solen skinner - kom ud og oplev! Vi guider til 10 udendørs oplevelser, der vil begejstre ungerne.


GoMonkey: Den i trætoppene

Tag ungerne med til GoMonkey Klatrepark i Gladsaxe eller Søndermarken, hvor I kan klatre i forhindringer højt oppe i trækronerne. Her skal I fra træ til træ gennem forskellige udfordringer som fx en svævebane, gyngende træstave, net og meget andet. 

Husk! Du får 20% rabat hos GoMonkey med Børn i byen Klubben. 


CopenHill: Den med kild i maven

Stå på ski - helt uden sne! Snup metroen ud til Amager, hvor CopenHill venter på at give hele familien en stor oplevelse. Her kan I nemlig suse ned af den kunstige skibakke året rundt - her er både rød, sort og grøn piste, så alle kan være med. 

Husk! Du får 10% rabat hos CopenHill med Børn i byen Klubben.

Experimentarium: Den med leg og læring

Vidste du, at Experimentarium har en interaktiv tagterasse, som åbner op i de varme måneder? Her kan I komme op og prøve interaktive legeredskaber, som gør jer klogere på både rumteknologi, matematik og musik. Obs! Hold øje med hvornår tagterassen åbner her.

Husk! Du får 20% rabat på Experiementarium med Børn i byen Klubben.


Tivoli: Den med magi

En tur i Tivoli er altid en god ide. Så lad paraderne falde og overgiv jer, når I træder ind i den gamle have i hjertet af København. Den stemning man gribes af, når karrusellerne snurrer, hvinene lyder og vaflerne dufter, er altså ganske speciel. Og ungerne elsker det hele – både de forsigtige, de vovemodige, de små og de store.

Husk! Medlemmer af Børn i byen Klubben kan købe turpas og entré med 15% rabat til Tivoli i perioden 16.-31. marts (bemærk: kan først bruges fra d. 2. april, hvor haven åbner).


Kanalrundfart: Den til vands

Leg turist i egen by - tag på kanalrundfart med en af Netto-bådene, der viser jer byen fra en helt ny vinkel. Børnene vil nyde en lille times sejltur, hvor I kan se smukke København fra søsiden. Det er tilladt at have mad og drikke med på båden. Så smør madpakken, tag ungerne i hånden og husk solcremen! 

Husk! Du får 20% rabat hos Netto-bådene med Børn i byen Klubben.


Camp Adventure: Den med udsigt

Tag ud af byen og kør mod Camp Adventure Skovtårnet, som ligger midt i den sjællandske natur. Her vil ungerne benoves over at gå hele vejen op i det 45 meter høje skovtårn, der snor sig igennem trækronerne. Glæd jer til at opleve naturen på en helt unik måde.

Husk! Du får 15% rabat hos Camp Adventure Skovtårnet med Børn i byen Klubben.


ZOO: Den med verdens dyr

En tur i ZOO vil altid vække stor glæde hos de små. Klap en ged, se sælerne blive fodret, prøv den nyrenoverede legeplads eller betragt byen fra oven i ZOO-tårnet. Haven med de mange fascinerende dyr har også en stribe lækre spisesteder og er et perfekt udflugtsmål for hele familien!

Husk! Du får 20% rabat på årskort i ZOO i udvalgte perioder med Børn i byen Klubben. 


Tour-de-isbar: Den lækre

Nyd en kold is på byens mange isbarer og fejr, at udesæsonen er skudt igang. Så er det bare at vælge, om det er vanilje, hindbær, chokolade, lakrids eller, eller ..., der skal lande i netop jeres isbæger. Vi guider til byens bedste is lige her: Guide: Byens 14 bedste isbarer.

Husk! Du får rabat hos Social Foodies, Hansens Is, Istid og Munchies med Børn i byen Klubben.


Trilletræning: Den med baby

Få sat skub i konditionen efter fødslen med Trilletræning, som er gåture med barnevognen og styrkende øvelser. Altsammen foregår i det fri hele året rundt. Kom afsted og få røde kinder, sol på næsten, smil på læben og hils solskinnet velkommen. Trilletræning foregår mandag-torsdag flere steder i Kbh - se mere her.

Husk! Du får op til 16% rabat på Trilletræning med Børn i byen Klubben.

 

Fotos: 1) GoMonkey 2) CopenHill 3) Experimentarium - Verena Frei / Copenhagen Media Center 4) Tivoli - Martin Heiberg / Copenhagen Media Center 5) Kanalrundfart - Strömma Danmark/ Copenhagen Media Center 6) Camp Adventure - SydkystDanmark Copenhagen Media Center 7) Zoo - presse 8) Social Foodies 9) Rasmus Cornelius