Da mine børns morfar var lille, havde de kun hestevogne. Storesøsteren, der boede 20 km væk, så han derfor kun to gange om året. Da deres mormor var en lille pige, var hendes kæreste eje en dukke, der var hård som cement. Alle bedsteforældre har deres særlige minder fra barndommen – en barndom der er vidt forskellig fra vores børns. Ny ”kreativitetsbog” giver børn og bedsteforældre mulighed for at skabe en fælles erindringsbog, hvor barndomsminderne er i centrum.

 

Scrapbog med aktiviteter

”Mig og bedste” fungerer som en scrapbog, som man kan skrive og klistre tegninger ind i. Der er også forslag til lege, quizzer og udflugter. Den giver både bedste og barnebarn mulighed for at fortælle hinanden om emner som kærlighed, drømme, barndomshjem og skole.


Bogen indeholder en række forslag til aktiviteter. I kan for eksempel besøge bedstes barndomshjem. Lave jeres livretter i fællesskab eller udfylde generationernes tidslinje.  


”Mig og bedste” er bygget op over 12 kapitler med hver sit emne, spørgsmål og aktivitet, som barn og bedsteforælder frit kan sætte fantasien i sving ud fra. Undervejs kan de tage billeder, som efterfølgende kan sættes ind bagerst i bogen til evigt minde.

 

Bogen er i sort/hvid, så man selv kan farvelægge den. Den henvender sig til børn fra 6 år og bedsteforældre i alle aldre. Og selvom mine børn er lidt yngre, kan det sagtens være, de får den alligevel. For hvor ville jeg gerne selv have lavet sådan en bog sammen med mine bedsteforældre.


”Mig og bedste” koster 149 kr. og forhandles blandt andet hos SAXO.com.