Tag ungerne med en på en dejlig efterårstur i ZOO - vi guider til de helt specielle oplevelser i den hyggelige have, som I kan tjekke netop nu.

1. Dyrebørn: Nye nuttede unger

I foråret fik ZOO en ny, sød isbjørneunge og en superfrisk næsehornsunge, som I må huske at smutte forbi og sige hej til. Gå også forbi elefanterne, hvor der netop er født en lille, sød og stærk elefantunge! I efterårsferien forventes det også, at de sødeste leopardunger kigger frem.

2. Efterårsferie i ZOO: Ta' på skattejagt 

Sæt kurs mod ZOO i efterårsferien og kast jer ud i den hyggeligste skattejagt rundt i Haven, hvor der er fine præmier på højkant. I deltager via jeres egen mobil og guides så rundt til posterne i ZOO - en perfekt måde at komme hele Haven rundt på og blive klogere på dyrene undervejs.

3. Mæt maverne: Mormormad og pandaflødeboller

Knurrer familiens maver i ZOO? Så smut forbi Spisehuset FOLK - det lækre spisested med højt til loftet, lys, plads til børnene og lækker mormormad. Her er der højt til loftet og afslappet stemning. Er I lækkersultne, så smut forbi Cafe Botanika, hvor I bl.a. kan købe lækre kager. Tip! Børn i alderen 0-5 år kan i følgeskab med en spisende voksen få dagens børneret gratis hos Spisehuset FOLK. 


4. ZOOLAB: Leg og læring

Besøg det smukke, nybyggede formidlingshus, ZOOLAB, i ZOO. Her kan ungerne komme tæt på kryb og kravl, lære om dyr ved at lave stop-motion-film og gå på opdagelse i de skiftende temaudstillinger.  I ZOOLAB kombineres leg og læring i superfine omgivelser, bestemt et besøg værd.

5. Legepladsen i BørneZOO: Timevis af leg

Husk at sætte god tid af i BørneZOO til at lege på den nyrenoverede legeplads, hvor I kan løbe om kap med dyrene, udforske kaninbjerget, hoppe op i en ægte jeep eller afprøve forhindringsbanen. Her er både rutsjebaner, sand og meget mere - et hyggeligt hvil, inden turen går videre rundt i haven. Find BørneZOO på kortet her.

6. Anderledes dyr: Skægge surikater og syngende gibbonaber

De er nemme at overse - de pudsige surikater, som holder til ved savannen, men de fascinerende dyr er superskægge at betragte, når de skiftvis sidder og skuer udover anlægget og piler rundt. Hvis I står klar, lige når ZOO åbner, så sæt kurs mod gibbonaberne, som I kan være heldige at opleve synge.

7. Hør om dyrene: Bliv klogere

Slå lyttelapperne ud og lad ZOO's dygtige formidlere gøre jer klogere på Havens dyr. Bliv ekspert på flamingoer, dødgningehovedaber, leoparder og mange flere dyr, når der stilles skarpt på et dyr til "Hør om dyrene". Det foregår i mindre grupper, er gratis og kræver tilmelding på forhånd. Tjek ZOO's kalender for aktuelle events.

Fotos: 1) ZOO 2) Frank Rønsholt 3) Caroline Meldgaard 4) Neel Andreasen 5)  Jaoob Munkholm Hoeck 6) Frank Rønsholt  7) Frank Rønsholt