Det er en klassiker at tage ungerne med en tur i ZOO for at møde alle dyrene - vi guider til de lidt anderledes oplevelser i den hyggelige have lige her.

Dyreunger: Sig hej til den nye lille isbjørn

Oplev den nuttede, lille nye isbjørneunge i ZOO, som netop er kommet til verden. Der er størst chance for at spotte den bløde unge, når isbjørnene fodres - tjek hvornår lige her. I BørneZOO kan I også klappe to nye gedekid, og så er havens ene næsehorn drægtig og forventes at få unger her i foråret, så hold øje!

Folkets restaurant: Plads, lys & mormormad

Knurrer familiens maver i ZOO? Så smut forbi Folkets Restaurant - det lækre spisested med højt til loftet, lys, plads til børnene og lækker mormormad, som både store og små vil glæde sig til at sætte tænderne i. Her sænkes forældrens skuldre, for her er der plads til alle.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Restaurant FOLK - folkeligt fællesskab

Legepladsen i BørneZOO: Timevis af leg

Husk at sætte god tid af i BørneZOO til at lege på den nyrenoverede legeplads, hvor I kan løbe om kap med dyrene, udforske kaninbjerget, hoppe op i en ægte jeep eller afprøve forhindringsbanen. Her er både rutsjebaner, sand, vandleg og meget mere - et hyggeligt hvil, inden turen går videre rundt i haven. Find BørneZOO på kortet her.

Anderledes dyr: Skægge surikater og syngende gibbonaber

De er nemme at overse - de pudsige surikater, som holder til ved savannen, men de fascinerende dyr er superskægge at betragte, når de skiftvis sidder og skuer udover anlægget og piler rundt. Hvis I står klar, lige når ZOO åbner, så sæt kurs mod gibbonaberne, som I kan være heldige at opleve synge.

Fodring: Vær med når dyrene får frokost

Tjek ZOO's kalender og find ud af, hvornår mange af dyrene fodres - det er en stor oplevelse for ungerne at se alverdens dyr stå spændte for at få mad. Især sælerne og søløverne er sjove at observere fange deres foder, når der smides lækkerier ud til de ivrige dyr. Få overblikket over fodringerne lige her.

Tip! Få 15% rabat på årskort til ZOO (gælder i udvalgte uger)

... med Børn i byen Klubben i uge 15 + 16.

Snup rabatten lige her.

Fotos: ZOO presse