Kom i julestemning med familien i hjemmebiografen! Pop popcorn, hent dyner og puder ind i sofaen, og fyr op for Netflix! Vi har fundet 5 magiske julefilm, som I kan se sammen - de kan alle ses med dansk tale. 

Julemandens Datter: Ligestilling i nisseland

Hvorfor er det kun drenge, der må gå i julemands-klassen? Følg Lucias rejse mod at blive optaget i klassen, der normalt kun er for drenge. Der sker en masse skøre, spændende og farlige ting undervejs, men mon ikke det hele lykkes i sidste øjeblik? 

Polar-ekspressen: På togrejse til Nordpolen

Se med, når den hjertevarme fortælling om den lille dreng, der har mistet troen på julen, ruller over skærmen. Med en togrejse til Nordpolen og et møde med julemanden og alle hans nisser, kommer julestemningen heldigvis tilbage i fuld flor. 

Klaus: Legetøjsmageren og postbuddet

Et postbud foreslår en legetøjsmager, at han kan levere legetøj for at skabe glæde hos børnene. Undervejs finder børnene ud af, at de kan skrive til Hr. Klaus, hvad de ønsker sig, og de to venner ender med at dele legetøjet ud fra en stor kane. Er det mon sådan, at julemanden blev til? 

Snedker Andersen og Julenissen

Kig med ind hos den skøre familie, hvor Snedker Andersen går så meget op i at være julemand, at julen ender med at være i fare. Efter mødet med Julemanden kommer der til gengæld andre boller på suppen, når familien overraskes med besøg af en julemand, der ikke er deres far. 

Arthurs julegaveræs

Der er masser af julestemning at komme efter i Arthurs julegaveræs. Kom med bag kulissen, når julen skal stables på benene - der er nemlig en hel virksomhed bag julemanden, der skal sørge for, at den hjertevarme højtid spiller med alt hvad det indebærer. Mon Arthur ender med at redde hele molevitten? 

 

LÆS OGSÅ: 5 eventyrlige familiefilm på Netflix (fra 7 år)