Børnebiffen i Cinemateket viser hver onsdag-søndag sjove, skæve og tankevækkende film for de 3-7-årige filmelskere, deres forældre og pædagoger. Tjek Børn i byens 5 favoritter i november måned lige her.

ANNONCE I SAMARBEJDE MED CINEMATEKET

Børnebiffen

Børnebiffen er Cinematekets biograf for børn, som viser filmpakker á 4-6 film, der i alt varer ca. 45 minutter. Her udvælges kvalitetsfilm med indhold og varighed, som er nøje afstemt i forhold til børnenes alder. På Børn i byen redaktionen har vi alle haft vores små børn med i Børnebiffen, og vi er topbegejstrede for konceptet. Her føler man sig virkelig velkommen. Stemningen er uhøjtidelig, samtidig med at kvaliteten er i top! Omgivelserne er lækre og man ved, at filmene, der vises, både er ordentlige og "overkommelige" for små børn, der måske ikke har tålmodigheden til en almindelig biograf-spillefilm. 
Derfor har Børn i byen indgået et samarbejde med Cinemateket, hvor vi udvælger 5 favoritter fra månedens program i Børnebiffen. De kommer her.

Prik og Plet farer vild

Prik og Plet er på vandretur i den store skov, hvor de plukker kantareller. De plukker dem alle sammen, men kommer væk fra den gule rute, og farer vild blandt mystiske buske og giftige fluesvampe. 

Filmen er en del af Børnebiffen 4-6 år

Drengen og fisken

En fisk er ved at blive spist af en kat, da en dreng redder den. Han tager fisken med hjem til sin landsby, hvor den er ved at dø, fordi de mangler vand - vandet kommer i sidste øjeblik, men hvad med kattene? 

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (2)

Pip og papegøje

Tobias redder en syg spurv, og smugler den med hjem. Det viser sig, at det er Den Blinde Fe, og hun vil gerne opfylde et af Tobias' ønsker. Desværre er hun dårlig til at trylle, så Tobias bliver ved en fejl forvandlet til en grøn papagøje. 

Filmen er en del af Børnebiffen 5-7 år

Kvæk

Den lille haletudse svømmer glad rundt sammen med de andre haletudser. Men en dag får de alle sammen ben og går på land - undtagen den lille haletudse, der nu er helt alene i søen. 

Filmen er en del af Børnebiffen 4-6 år

Mis med de blå øjne

Den lille mis med de blå øjne går ud i verden for at finde landet med de mange mus. På sin vej hjælper den kattene med de gule øjne, og møder mange små forhindringer. 

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (1)

 

Om Børnebiffen:
I Børnebiffen er filmenes varighed og indhold nøje afstemt, så de passer til børnenes alder. Børnebiffen er for både institutioner og private. Caféen i foyeren har åben i hverdage dage fra kl. 9 og i weekender fra 10.30, og byder på økologisk morgenmad, sandwich, kage, kaffe mv.

★ Billetter til Børnebiffen bestilles via Cinematekets billetbestilling på telefon 3374 3412.
★ Børnebiffen er gratis for alle gæster i hverdagene, og koster 30 kr. i weekender og ferier.

HUSK: Børn i byen medlemmer sparer 50% på Børnebiffen i Cinemateket.

Fotos: 1) Prik og Plet farer vild: Uzi Geffenblad 2) Drengen og fisken: Mercedes Marro 3) Pip og papegøje: Natasha Arthy 4) Kvæk: Nils Hedinger 5) Mis med de blå øjne: Søren Tomas Rasmussen og Peter Hausner