Børnebiffen i Cinemateket holder endelig åbent igen! Børnebiffen viser hver onsdag-søndag sjove, skæve og tankevækkende film for de 3-7-årige filmelskere, deres forældre og pædagoger. Tjek Børn i byens 5 favoritter i maj måned lige her.

ANNONCE I SAMARBEJDE MED CINEMATEKET

Børnebiffen

Børnebiffen er Cinematekets biograf for børn, som viser filmpakker á 4-6 film, der i alt varer ca. 45 minutter. Her udvælges kvalitetsfilm med indhold og varighed, som er nøje afstemt i forhold til børnenes alder. På Børn i byen redaktionen har vi alle haft vores små børn med i Børnebiffen, og vi er topbegejstrede for konceptet. Her føler man sig virkelig velkommen. Stemningen er uhøjtidelig, samtidig med at kvaliteten er i top! Omgivelserne er lækre og man ved, at filmene, der vises, både er ordentlige og "overkommelige" for små børn, der måske ikke har tålmodigheden til en almindelig biograf-spillefilm. 
Derfor har Børn i byen indgået et samarbejde med Cinemateket, hvor vi udvælger 5 favoritter fra månedens program i Børnebiffen. De kommer her.

Fantasiven Børnebiffen CinemateketFantasiven

En tændstikmand kommer til live, da en dreng laver trylleshow for sine bamser. De to bliver venner, og laver masser af sjov og ballade sammen. I skolen synes de andre, at drengen er lidt sær, men da en bold kommer trillende, vil han alligevel gerne lege med de andre børn. En fin film om glæden ved at have venner - både i fantasien og i virkeligheden. 

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (2) 

Min lille hund Mester - Mester som kat Børnebiffen CinemateketMin lille hund Mester - Mester som kat

Thomas og Bibi taler om at flytte til et andet land, og om hvordan det vil være at have et helt nyt liv. Måske kunne deres hund Mester være en kat i det nye liv? Først er Mester ikke vild med tanken, men da han finder ud af, at naboens katte får uendeligt mange frikadeller, klæder han sig ud som kat, og sniger sig ind hos naboen. Mon frikadelle-aktionen går som planlagt? 

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (1)

Vitello bygger en monsterfælde Børnebiffen CinemateketVitello bygger en monsterfælde

Vitello er vild med monstre, zombier og dødningehoveder! Men når det er mørkt og han skal sove, kan tanken om de uhyggelige ting godt gøre ham bange. For hvad nu hvis der er et monster under hans seng? Eller måske er der nogen med hugtænder, der står på lur ude i gangen! Vitello bliver nødt til at finde på et eller andet. Se, om det lykkes ham at fange noget!

Filmen er en del af Børnebiffen 4-6 år

De små vilde - Sommer Børnebiffen CinemateketDe små vilde - Sommer

De små vilde er en dokumentarserie med en film for hver årstid. I denne sommer-udgave tager Tobias, Simone og Lara på krabbejagt nede på badebroen. De vil så gerne have fat i en ordentlig krabat, og undersøger alle krabberne meget grundigt. Kan I ikke få nok af den hyggelige film, vises De små vilde - Forår i Børnebiffen 3-5 år (1) her i maj måned. 

Filmen er en del af Børnebiffen 4-6 år

Bertram finder hjem Børnebiffen CinemateketBertram finder hjem

Bjørnen Bertram er adopteret af sine menneskeforældre, men drømmer om at finde ud af, hvor han kommer fra. Sammen med sit tøjdyr, søpapegøjen Muffin, beslutter Bertram sig for at drage ud bag de store bjerge, for at finde de bjørne, der ligner ham selv. Følg med på den vilde færd, og se, om det lykkes Bertram at finde sin biologiske familie. 

Filmen er en del af Børnebiffen 5-7 år

 

Om Børnebiffen:
I Børnebiffen er filmenes varighed og indhold nøje afstemt, så de passer til børnenes alder. Børnebiffen er for både institutioner og private. Caféen i foyeren har åben i hverdage dage fra kl. 9 og i weekender fra 10.30, og byder på økologisk morgenmad, sandwich, kage, kaffe mv.

★ Billetter til Børnebiffen bestilles via Cinematekets billetbestilling på telefon 3374 3412.
★ Børnebiffen er gratis for alle gæster i hverdagene, og koster 30 kr. i weekender og ferier.

HUSK: Børn i byen medlemmer sparer 50% på Børnebiffen i Cinemateket.

Fotos: 1) Fantasiven: Robin Barriére 2) Min lille hund Mester - Mester som kat: Maria Mac Dalland 3) Vitello bygger en monsterfælde: Dorte Bengtson 4) De små vilde - Sommer: Laila Hodell 5) Bertram finder hjem: Christian Vig Kuntz