Børnebiffen i Cinemateket viser hver onsdag-søndag sjove, skæve og tankevækkende film for de 3-7-årige filmelskere, deres forældre og pædagoger. Tjek Børn i byens 5 favoritter i februar måned lige her.

ANNONCE

Børnebiffen er Cinematekets biograf for børn, som viser filmpakker á 4-6 film, der i alt varer ca. 45 minutter. Her udvælges kvalitetsfilm med indhold og varighed, som er nøje afstemt i forhold til børnenes alder. På Børn i byen redaktionen har vi alle haft vores små børn med i Børnebiffen, og vi er topbegejstrede for konceptet. Her føler man sig virkelig velkommen. Stemningen er uhøjtidelig, samtidig med at kvaliteten er i top! Omgivelserne er lækre og man ved, at filmene, der vises, både er ordentlige og "overkommelige" for små børn, der måske ikke har tålmodigheden til en almindelig biograf-spillefilm.
Derfor har Børn i byen indgået et samarbejde med Cinemateket, hvor vi udvælger 5 favoritter fra månedens program i Børnebiffen. De kommer her.

Linnea i malerens have

Oplev eller genoplev den fine, svenske tegnefilm om pigen Linnea, der elsker at besøge Blomkvist. Sammen drager Linnea og Blomkvist til Paris og går på museer for at se Monet-billeder, og besøger Monets have med de mange blomster og åkander. En betagende børnefilm, der smukt åbner alle sanser i en forbilledlig indføring i Monets univers og i kunsten generelt. Filmen har dansk tale, og er en del af Børnebiffen 5-7 år. Find billetter her.

Vitello tigger en masse slik

Alle børn elsker Vitello og slik! Så ta' ungerne med i biffen, og se den nye mini-film "Vitello tigger en masse slik". I filmen synes drengen Vitello, at det er meget, meget uretfærdigt, at alle dage ikke er slikdage. Derfor klæder Vitello sig uhyggeligt ud, og laver en ekstra Halloween for at få fingrene i søde sager. Filmen har dansk tale, og er en del af Børnebiffen 4-6 år. Find billetter her.

De fantastiske 3

"De fantastiske 3" handler om 8-årige Casper, der er klassens nørd. Derudover har hans far verdens kedeligste job i kommunens borgercenter, så da det er "”fortæl om dine forældres arbejde dag” i klassen, hiver Casper en trumf ud af ærmet. Hans far har nemlig også en hemmelig identitet som superhelt i den kommunalt ansatte trio: De Fantastiske 3. En både sjov og alvorlig film for børn og voksne. Filmen har dansk tale og er en del af Børnebiffen 5-7 år. Find billetter her.

Op med hovedet

Oplev den søde, lille tyske animationsfilm "Op med hovedet". En film om to geder, far og søn, der går tur. På turen falder den lille ged over sten og grene på vejen, og må derfor lære af den store ged. Men da gederne når til en kløft i bjerget, bliver far-ged pludselig ramt af højdeskræk. Filmen har ingen dialog, og kan dermed forstås af alle, uanset alder. Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år. Find billetter her

Rita og Krokodille – Snevejr

"Rita og Krokodille - snevejr" er perfekt underholdning for ungerne her i vinterhalvåret. I filmen skal Rita og Krokodille nemlig ud og kælke i sneen! På bakken møder de Boris, som udfordrer dem til at kælke om kap, men bakken er meget stejl, og Rita tør ikke helt kælke. En fin, lille tegnefilm med venskab som tema. Filmen har dansk tale og er en del af Børnebiffen 3-5 år. Find billetter her.

 

Om Børnebiffen:
I Børnebiffen er filmenes varighed og indhold nøje afstemt, så de passer til børnenes alder. Børnebiffen er for både institutioner og private. Når filmen er slut, er I meget velkomne til at spise jeres madpakker i Asta Bar i Cinematekets kælder. Her finder I borde og stole - også i børnehøjde, så ungerne i ro og mag kan stille sulten, inden turen går hjemad igen. Caféen i foyeren har åben i hverdage dage fra kl. 9 og i weekender fra 10.30, og byder på økologisk morgenmad, sandwich, kage, kaffe mv.

Billetter til Børnebiffen bestilles via Cinematekets billetbestilling på telefon 3374 3412.
Børnebiffen er gratis for daginstitutioner og koster 30 kr. for private.

HUSK: Børn i byen medlemmer sparer 50% på Børnebiffen i Cinemateket.