Børnebiffen i Cinemateket viser sjove, skæve og tankevækkende film for de 3-7-årige filmelskere, deres forældre og pædagoger. Tjek Børn i byens 5 favoritter i juli måned lige her.

DENNE ARTIKEL ER BRAGT I SAMARBEJDE MED CINEMATEKET

OBS: Cinemateket holder sommerlukket den 18.-29. juli!

Børnebiffen

Børnebiffen er Cinematekets biograf for børn, som viser filmpakker á 4-6 film, der i alt varer ca. 45 minutter. Her udvælges kvalitetsfilm med indhold og varighed, som er nøje afstemt i forhold til børnenes alder. På Børn i byen redaktionen har vi alle haft vores små børn med i Børnebiffen, og vi er topbegejstrede for konceptet. Her føler man sig virkelig velkommen. Stemningen er uhøjtidelig, samtidig med at kvaliteten er i top! Omgivelserne er lækre og man ved, at filmene, der vises, både er ordentlige og "overkommelige" for små børn, der måske ikke har tålmodigheden til en almindelig biograf-spillefilm. Derfor har Børn i byen indgået et samarbejde med Cinemateket, hvor vi udvælger 5 favoritter fra månedens program i Børnebiffen.

GodbidGodbid

Skoven er fuld af dyr i forskellige farver og størrelser. Hejren vil have sommerfuglen som godbid. Slangen snapper ud efter fuglen. Men hvem spiser hvem til sidst?

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (1)

Elefantens cykel

Elefanten bor blandt menneskene i byen, hvor han arbejder som gadefejer. En dag ser han en kæmpe annonce for en fin cykel. Cyklen er lige præcis hans størrelse.

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (2)

Vitello vil have en far

Hvis Vitello spørger Mor, så er Vitellos far en sjuft og ham ser man derfor ikke meget til. Man ser ham faktisk overhovedet ikke, og det er irriterende.

Filmen er en del af Børnebiffen 4-6 år

Kan du fløjte JohannaKan du fløjte Johanna

Syv-årige Bertil har ingen morfar. Men hans bedste ven Uffe – som oven i købet kan fløjte – ved præcis, hvor man kan skaffe en morfar: på alderdomshjemmet. Mellem de to drenge og den nye morfar vokser et venskab, der – ligesom livet selv – ikke altid er så let at håndtere.

Filmen udgør Børnebiffen 5-7 år

Platy & Puss - De flyvende egern

Næbdyret Platy er vokset op i Zoo og kender slet ikke verden omkring sig. Det lykkedes Platy at stikke af, og snart møder han pigekatten Puss.

Filmen er en del af Børnebiffen 4-6 år

Om Børnebiffen

I Børnebiffen er filmenes varighed og indhold nøje afstemt, så de passer til børnenes alder. Børnebiffen er for både institutioner og private. Caféen i foyeren har åbent mandag-søndag fra kl. 11-21, og byder på økologisk morgenmad, sandwich, kage, kaffe mv.

- Billetter bestilles via Cinematekets billetbestilling på telefon: 33 74 34 12.
- Børnebiffen er gratis for daginstitutioner, og koster 30 kr. for private.
- Hvis du er medlem af Børn i byen Klubben får du 50% rabat på billetter.

Besøg Børnebiffen.dk

Mød Vitello, Orla Frøsnapper og Hunden Ib. Ud over at besøge Børnebiffen i Cinemateket, kan I også gå på opdagelse blandt næsten 400 søde, sjove og finurlige film for de yngste, som Børnebiffen.dk tilbyder. Her kan alle bibliotekets brugere helt gratis få adgang til en enestående filmskat, som er skræddersyet til de 3-7-årige. 

OBS: Cinemateket holder sommerlukket den 18.-29. juli!

CirkelineFotos:
1) Godbid. Foto:Burcu Sankur, Geoffrey Godet
2) Elefantens cykel. Foto: Olesya Shchukina
3) Vitello vil have en far. Foto:Dorte Bengtson
4) Kan du fløjte Johanna? Foto: Rumle Hammerich
5) Platy & Puss - De flyvende egern. Foto: Stefan Fjeldmark