Børnebiffen i Cinemateket viser sjove, skæve og tankevækkende film for de 3-7-årige filmelskere, deres forældre og pædagoger. Tjek Børn i byens 5 favoritter i maj måned lige her.

DENNE ARTIKEL ER BRAGT I SAMARBEJDE MED CINEMATEKET

Børnebiffen

Børnebiffen er Cinematekets biograf for børn, som viser filmpakker á 4-6 film, der i alt varer ca. 45 minutter. Her udvælges kvalitetsfilm med indhold og varighed, som er nøje afstemt i forhold til børnenes alder. På Børn i byen redaktionen har vi alle haft vores små børn med i Børnebiffen, og vi er topbegejstrede for konceptet. Her føler man sig virkelig velkommen. Stemningen er uhøjtidelig, samtidig med at kvaliteten er i top! Omgivelserne er lækre og man ved, at filmene, der vises, både er ordentlige og "overkommelige" for små børn, der måske ikke har tålmodigheden til en almindelig biograf-spillefilm. Derfor har Børn i byen indgået et samarbejde med Cinemateket, hvor vi udvælger 5 favoritter fra månedens program i Børnebiffen.

Vitello møder Gud

Vitello har en af de dage, hvor det ikke er så sjovt at være Vitello og ikke have nogen far. Men så møder han en gammel mand med et meget stort hvidt skæg.

Filmen er en del af Børnebiffen 4-6 år

Bertram finder hjem

Bjørnen Bertram drømmer om at finde ud af, hvor han kommer fra. Sammen med sit tøjdyr, søpapegøjen Muffin, drager Bertram derfor ud for at finde de bjørne, der ligner ham selv.

Filmen er en del af Børnebiffen 5-7 år

Prik og Plet får skoldkopper

Prik og Plet leger gemmeleg. Men så bliver Prik pludselig meget træt, får feber og røde prikker over det hele. Plet kigger i lægebogen og finder ud af, at det er skoldkopper.

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (1)

Rita og Krokodille - Camping

Rita og Krokodille skal på campingtur. Det er hyggeligt at ligge i et telt oppe på bjerget. Indtil det bliver mørkt. Månen kaster skygger af ulve og trolde på teltdugen.

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år (2)

Lille far

Marie er syv år. Hun skal være hos sin far i weekenden. Marie og far går gennem byen, og far møder hele tiden nogen, han skal snakke med. Marie, hun venter pænt.

Filmen er en del af Børnebiffen 5-7 år

Jørgen True
Om Børnebiffen

I Børnebiffen er filmenes varighed og indhold nøje afstemt, så de passer til børnenes alder. Børnebiffen er for både institutioner og private. Caféen i foyeren har åbent mandag-søndag fra kl. 11-21, og byder på økologisk morgenmad, sandwich, kage, kaffe mv.

- Billetter bestilles via Cinematekets billetbestilling på telefon: 33 74 34 12.
- Børnebiffen er gratis for daginstitutioner, og koster 30 kr. for private.
- Hvis du er medlem af Børn i byen Klubben får du 50% rabat på billetter.

Besøg Børnebiffen.dk

Mød Vitello, Orla Frøsnapper og Hunden Ib. Ud over at besøge Børnebiffen i Cinemateket, kan I også gå på opdagelse blandt næsten 400 søde, sjove og finurlige film for de yngste, som Børnebiffen.dk tilbyder. Her kan alle bibliotekets brugere helt gratis få adgang til en enestående filmskat, som er skræddersyet til de 3-7-årige. 

Cirkeline


Fotos:
1) Vitello møder Gud: Dorte Bengtson
2) Bertram finder hjem: Christian Vig Kuntz
3) Prik og Plet får skoldkopper: Lotta Geffenblad, Uzi Geffenblad
4) Rita og Krokodille – Camping: Siri Melchior
5) Lille far: Michael W. Horsten