Vær med, når BUSTERs weekendprogram løber af stablen den 2.-3. og 9.-10. oktober! Her vil være masser af fede film og sjove events for hele familien - vi har udvalgt 5 favoritter til jer lige her.

Søstre filmFor alle: Søstre – Sommeren vi fik vores superkræfter

Hvornår: 3. oktober kl. 10
Hvor: Cinemateket

Søstre – sommeren vi fandt vores superkræfter er en rørende og velspillet norsk filmperle, der tager jer med på et ægte vildmarkseventyr. Efter visningen kan I møde Naturfamilier, som arbejder for at få flere børnefamilier ud i naturen. Her giver de inspiration til aktiviteter, I kan lave som familie i naturen.

De sultne bjørneFor alle: Eventyret om de sultne bjørne

Hvornår: 9. oktober kl. 10.15
Hvor: Cinemateket

Oplev den tjekkiske tegnefilm Eventyret om de sultne bjørne, der handler om de to bjørne Ned og Mishka. Filmen er lidt af en humørbombe, og efterfølgende kan I lege i Ned og Mishkas hus, som BUSTER har bygget i Cinematekets foyer. Her kan børnene hygge sig med stegepander og gryder og lave skovmad.

Mit nye værelseFor alle: Mit nye værelse

Hvornår: 2. oktober kl. 9.30
Hvor: CinemaxX

Trænger juniors værelse til en makeover? Så kan I få masser af inspiration, når BUSTER viser to afsnit af serien Mit nye værelse. En fra holdet bag "Mit nye værelse" vil desuden dele ud af gode råd til, hvordan I nemt og billigt forvandler børneværelset til det bedste rum i hele huset.

Julemanden og coFra 6 år: Julemanden og Co

Hvornår: 10. oktober kl. 10
Hvor: CinemaxX

Kom i julestemning, når den franske eventyrfilm Julemand og Co vises i CinemaxX. En magisk film, der bl.a. byder på en julemand på snowboard, tusindvis af julemandshjælpere og en virkelig sød familie fra Paris. Der vil desuden være julehygge for hele familien med julegodter, julepynt og et musikalsk besøg af selveste julemanden!

Bidt Brændt InficeretFra 9 år: Bidt, Brændt, Inficeret

Hvornår: 9. oktober kl. 10
Hvor: Grand Teatret

Se tre sammenhængende afsnit af serien Bidt, Brændt, Inficeret, hvor Sebastian Klein lader sig blive inficeret med indvoldsorm ved at drikke 300 ormeæg! Forsker Peter Lindberg Nejsum er med under visningen, og vil efterfølgende fortælle om de dyr, vi sjældent ser og ikke taler så meget om. Hvis I tør, kan I også komme helt tæt på levende orme!

 

BUSTERs weekendprogram bliver vist i de to første weekender i oktober, den 2.-3. og 9.-10. oktober. På hverdage viser festivalen et særligt filmprogram for skoler og børnehaver. Billetsalget er skudt i gang på buster.dk.

Se hele weekendprogrammet her.

 

Fotos: BUSTER