Fra den 23. september-6. oktober fyldes København med fede børnefilm, workshops og events i anledning af filmfestivalen BUSTER. Børn i byen har udvalgt 5 favoritter fra årets program. Se dem her.

For alle: Bennys badekar: Sing-along

Hvor: Cinemateket
Hvornår: 5. oktober
Pris: 100 kr.
Lad ungerne skråle med på de uforglemmelige sange fra Jannik Hastrup og Flemming Quist Møllers tegnefilm "Bennys badekar". En elsket 70'er klassiker om drengen Benny, der vender ryggen til hverdagens trummerum og dykker ned i sit badekars farvestrålende dybhavsverden.

Fra 6 år: Pigen i søen: Fællesspisning for klimaet!

Hvor: KU.BE
Hvornår: 25. september
Pris: Voksne 110 kr. / børn 75 kr. (inkl. bio)
Ta' hele familien med til filmvisning og fællesspisning for klimaet og naturen omkring os. Den flotteste naturfilm "Pigen i søen" fra de finske vidder vises, og efterfølgende byder caféen på lækker vegetarmad.

Fra 7 år: Græsrødderne med insektsmagning

Hvor: Cinemateket
Hvornår: 28. september
Pris: 25 kr.
Oplev Pixars storslåede animationsfilm om den lille myre Flik, der tager kampen op mod sværmen af glubske græshopper. Til den særlige visning kan børnene blive klogere på insekternes spændende verden og endda smage på et udvalg af sprøde kryb!

Fra 7 år: Hacker: Digi-dag på biblioteket

Hvor: Frederiksberg Hovedbibliotek
Hvornår: 5. oktober
Pris: Gratis
Få en hyggelig lørdag fuld af digitale oplevelser på biblioteket. Se den danske film 'Hacker' fra 2019, mød den humanoide robot Pepper, få en vild VR-oplevelse og vær med til kodning -og stop-motion workshops.

den uendelige historieFra 10 år: Den uendelige historie: Live-dubbing

Hvor: Cinemateket
Hvornår: 3. og 6. oktober
Pris: 25 kr.
Oplev den udødelige 80'er film, som I aldrig har set den før! Kom med, når Cinemateket inviterer indenfor til en spillevende live-dubbing af historien om Bastian, der drager på opdagelse i fantasiens univers. Elever fra skuespillerskolen Ophelia lægger danske stemmer til eventyret, så alle kan være med.

... Mange flere film og events

BUSTERS program spænder over 14 dage med mere end 100 film, events, oplæg og medieworkshops. Se hele BUSTERS program lige her.

Fotos: