Ønsker junior sig en tryllekunstner, der kan give en magisk optræden til sin fødselsdag? Eller måske en ballonmand, der kan lave farverige ballondyr? Så se med her, hvor vi giver 5 bud på underholdning, I kan bestille hjem til den næste børnefødselsdag.

AnsigtAnsigtsmaler

Pift børnefødselsdagen op med eventyrlig og farverig ansigtsmaling. Book f.eks. Sminkepigerne, der kommer ud til arrangementer i København og omegn. Sminkepigerne har sminket på alt fra store festivaler og byfester til private fødselsdage, og de er super gode med børn. Sminkepigerne maler altid med den miljø- og allergigodkendte vandsminke fra Diamond FX og Grimas, og medbringer selv plakater, som børnene kan vælge motiv fra.

Tryllekunstner

Gør børnefødselsdagen ekstra magisk med besøg fra en tryllekunstner. Tjek f.eks. Tryllekunstner Anders Lassen, der tilbyder magi for børn. Anders tilpasser sine forestillinger til børnenes alder, og kan både optræde for små og store grupper. Hans show varer ca. 35 minutter. I kan også tjekke Tryllekunstner Hokus Pokus eller Tryllekunstner Fup & Fidus.

LÆS OGSÅ: Guide: 10 steder med pynt til børnefødselsdagen

Fodboldjonglør

Har junior en lille Messi eller Ronaldo i maven? Så skal I måske booke en freestyle fodboldjonglør til den næste børnefødselsdag! Tjek f.eks. Fodboldtricks, der består af fire af Danmark's ubestridt bedste fodboldjonglører. Priserne starter ved 2000 kr., men varierer alt afhængigt af arrangementets type og hvor mange fodboldjonglører, I ønsker at booke. Alternativt kan I tjekke Brian Mengel eller LasseFreestyle.

Ballonmand

Alle børn elsker ballondyr! Så hvorfor ikke booke en ballonmand, der kan lave alverdens ballondyr på ingen tid, til næste børnefødselsdag? Ballonmand.dk tilbyder ballondyr i hele landet, og kommer ud til private arrangementer fra 975 kr. Vi lover det bliver farverigt, fascinerende og sjovt!

Pony

Er dit barn glad for dyr? Så skal I måske booke en hest eller pony til næste børnefødselsdag, så alle kan få en ridetur. Nogle steder er det endda muligt at bestille en striglepony eller klappepony, som børnene kan nusse med, inden det bliver deres tur. Tjek f.eks. PartyPony eller HHrideskole.

Balloner

Fotos: 1) Romeika Cortez 2) Caroline Hemmingsen

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.