I en travl hverdag kan tiden være knap til at handle ind og lave aftensmad. Heldigvis byder København på masser af børnevenlige take-away steder, når tiden løber fra jer... Se her!

Homemate Homemate

Homemate er frisklavet og velsmagende mad, som bliver klar på 15 minutter i din ovn! Maden er "ready to cook", og dermed varm, når du spiser den - ikke når du henter den. Hver uge er der nye retter, som følger årstiderne. Det er også muligt at bestille børneretter, vælg f.eks. mellem et pizza-kit eller burger-kit, hvor børnene selv kan bygge deres måltid. Homemate har hele 10 butikker på gadeplan, bl.a. på Østerbro, Frederiksberg, Islands Brygge og Magasin Kgs. Nytorv.

Lê-Lê

Lê-Lê er et vietnamesisk gadekøkken med restauranter på både Østerbro, Vesterbro, Indre by, på Fisketorvet, i Torvehallerne og i Lyngby! Her kan I vælge mellem streetfood-klassikere fra Vietnam, f.eks. risnudelsalater, simreretter med karry og chili eller sprød og frisk fingerfood. Det er også muligt at bestille en børnemenu til 72 kr. bestående af to wontons, en fish cake, agurkestave, cherrytomater samt jasminris og sojasauce.

fiskefrikadeller meyers
Meyers Deli, Gl. Kongevej

Meyers Deli på Frederiksberg gør det nemt for dig og din familie at nyde et dejligt måltid i hjemlige omgivelser. Her laver de både friske salater, småretter, sandwiches, vegetariske retter og klassiske familielivretter - lige til at tage med hjem. Især lasagnen og fiskefrikadellerne plejer at være et hit hos de mindste. Man kan købe take-away alle ugens dage kl. 7-20 i butikken på Gl. Kongevej.

Simple Feast

Simple Feast leverer vegetariske og veganske måltider direkte til din dør! Her kan du vælge mellem en ugekasse (tre retter på en uge) eller en månedskasse (fire retter på en måned). Alle retter er sunde, lækre og bæredygtige. En vegetarisk ugekasse kan f.eks. bestå af majsrisotto med svampe og timian, escabeche med peberfrugter, mandler og oliven samt dhal med korianter. Det er både muligt at bestille en enkelt måltidskasse eller oprette et abonnement.

Mæsk

Mæsk ligger på Frederiksberg og byder på lækker gourmet take-away, hvor maden er lavet fra bunden med de bedste råvarer. Menuen skifter fra uge til uge og kan stå på alt fra klassisk kylling i karry, pandekager med laksefyld og forloren hare til italiensk tomatsuppe eller en måltidssalat med græskar og kalvekød. Stedet er kåret som Frederiksbergs Bedste take-away 2018!

ENIGMA

Enigma Kantina drives i samarbejde med Meyers, og ligger på hjørnet af Øster Allé og Blegdamsvej. Her serveres mad og drikke af høj kvalitet - og så sørger de for lækker og let aftensmad. Alle retter der er markeret med en rød stjerne i deres menukort, kan nemlig købes som take-away. Vælg f.eks. mellem frikadeller med kartoffelsalat, friske urter og syltede agurker eller hønsefrikassé bestående af kylling, ærter, asparges og små sauterede kartofler. I finder menukortet online HER.

Bobbabella Tivoli
Tivoli Food Hall

Har I svært ved at blive enige om aftensmaden? Så smut forbi Tivoli Food Hall, her finder I et stort udvalg af lækker take-away for enhver smag. Køb f.eks. økologiske kyllinger fra Chicks by Chicks, salat fra Gló, pizza fra Gorms eller burgere fra Bobbabella - mums! Flere af staderne har børnemenuer, f.eks. kan man hos grillbaren Bobabella få to slags børnemenuer til 65 kr. pr. stk., som børnene kan få med i en sjov "trolde-happy-meal".

 

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

 

Fotos: 1. Homemate 2. Meyers 3. Tivoli Food Hall af Alberte Cornelius