Slip for at stå i køkkenet på årets sidste dag - bestil nytårsmenuen som takeaway! Vi guider til byens lækreste børnemenuer ud af huset lige her.

Børnemenuen fra Kokken & Jomfruen er designet til at falde i god jord hos både store og små børn ved nytårsbordet. Bemærk, at der skal bestilles minimum 2 kuverter, og at menuen leveres hjemme hos jer den 31. december.

Forret: Kartoffelporresuppe med ristet bacon
Hovedret: Lasagne med oksekød og bechamel
Dessert: 2 pandekager med jordbærmarmelade og chokoladesauce

Pris: 89 kr. pr. kuvert

Prøv den børnevenlige nytårsmenu fra Meyers - i år tilbyder de en 2-retters menu til ungerne. Bemærk, at der skal bestilles minimum 2 voksen-kuverter, og at menuen leveres hjemme hos jer den 30. december.

Hovedret: Burger af blød brioche med oksebøf fra Kildegaarden. Serveret med ristede kartofler, tomatketchup og sennepsmayonnaise
Dessert: Chokoladebrownie med lys chokolademousse og hindbærglace toppet med crumble

Pris: 155 kr. pr. kuvert

Tip! Med Børn i byen Klubben får du 10% på catering fra Meyers

Cofoco: Jordskokkesuppe, oksemørbrad og chokolademousse

Igen i år kan ungerne få en kulunarisk oplevelse på årets sidste aften - Cofocos børnemenu er nemlig fyldt med lækkerier! Bemærk, at der skal bestilles minimum 2 kuverter, og at menuen skal afhentes hos Scarpetta (Islands Brygge), Jægersborg Boldklub (Gentofte), Cofoco Food (Kastrup) eller Restaurant Cofoco (Vesterbro) den 31. december - den kan også leveres hjemme hos jer. 

Forret: Cremet jordskokkesuppe med brødcroutoner og grøn olie
Hovedret: Oksemørbrad med svampesauce, haricot vert og ristede kartofler
Dessert: Chokolademousse med hasselnøddecrumble og chokoladekugler

Pris: 175 kr. pr. kuvert

Homemate: Kyllinge- og grøntsagsspyd og hvid chokolademousse

Årets børnemenu fra Homemate er både festlig, farverig og børnevenlig. Oplagt til selskabets mindste maver! Bemærk, at menuen i år skal afhentes på Homemates hovedkontor på Østerbro den 31. december.

Hovedret: Flødekartofler med rasp på toppen, kyllinge BBQ & grøntsags spyd med saftige tomater, peberfrugt og mozzarella
Dessert: Desserten består af en hvid chokolademousse på en rund og mild mandelkage, med en sød og syrlig passionssirup i bunden. På toppen placeres en hjemmebagt cookie crumble med tørret blå kornblomst

Pris: 115 kr. pr. kuvert.

nytår

Sticks 'n' Sushi: 64 børnevenlige stykker sushi og 4 chokoladefisk 

Er ungerne glade for sushi? Så skal I måske bestille Sticks 'n' Sushis Kids Fest Menu, bestående af hele 64 stykker sushi og 4 små chokoladefisk. Menuen kan mætte ca. 4 børn, og er perfekt, hvis I er flere børn, der fejrer nytåret sammen. Alternativt kan I selvfølgelig også bare bestille en almindelig Kids Menu til én person, som koster fra 79-98 kr. Vælg mellem forskellige varianter, f.eks. laks og rejer. Bemærk, at menuen skal afhentes den 31. december i en af Sticks 'n' Sushies restauranter - vælg restaurant og afhentningstidspunkt, og gå derefter til "Børn". 

Pris: 489 kr. (til 4 personer)

 

Fotos: 1) Kokken & Jomfruen 2) Meyers 3) Cofoco 4) Homemate 5) Sticks 'n' Sushi