Selv de allermindste familiemedlemmer kan være med, når der trykkes play i hjemmebiografen. Vi har fundet 5 søde og sjove film, som vil være et hit hos filmelskere i alle aldre. God streaming!

Syng

Hvor: Viaplay
Sprog: Dansk, engelsk, norsk, svensk eller finsk tale

Garth Jennings "Syng" er en af de nyere familiefilm, der kan lidt af det hele med både sjove figurer og kendte sange. De mindste vil falde i svime over de mange talende dyr, der giver den gas i Buster Moons sangkonkurrence, og de større børn vil fascineres af de dygtige dyrs optrædener på scenen, mens de voksne vil få smilet frem over de humoristiske jokes og replikker. Altså en ægte familiefilm, der vil tryllebinde både børn og voksne fra start til slut. 

HOP

Hvor: HBO Nordic
Sprog: Dansk, engelsk, norsk, svensk eller finsk tale

Der er påsketema i børnefilmen "HOP", hvor animationsfigurer blandes med ægte skuespillere i levende live. I Tim Hills film tager Påskeharens teenagesøn E.B. til Hollywood for at blive trommeslager, men ender istedet med at blive påkørt af mennesket Fred, som efterfølgende må tage sig af den stakkels hare. Det viser sig dog, at haren ikke er så stakkels, men nærmere den mest besværlige husgæst, man kan forestille sig. 

Barbie og delfinmagi

Hvor: Netflix
Sprog: Dansk, engelsk, tysk eller svensk tale

Mange børn elsker at lege med Barbie-dukker, og de vil sikkert også synes om at se Barbie og hendes familie komme til live i Conrad Heltens animerede film, hvor familien Robertson tager på tur mod en eksotisk ferieø. Her skal de besøge Ken, som er praktikant ved et koralrev, hvor Barbie og hendes søstre oplever de sjældne regnbuefarvede delfiner. Den magiske oplevelse tager pigerne ud på et sandt undervandseventyr.  

The Boss Baby

Hvor: Viaplay
Sprog: Dansk, engelsk, norsk, svensk eller finsk tale

Er der noget, som babyer og småbørn synes er sjovt, er det andre babyer. Og Tom McGraths "The Boss Baby" er ingen undtagelse. Den lille, bossy baby i jakkesæt, slips og med en attachemappe under armen, styrer slagets gang i samarbejde med sin 7-årige storebror. De to giver et klart indblik i, hvordan verden kan se ud fra de smås perspektiv, og det er en sjov vinkel for både børn og voksne. 

Walter & Trofast: Det Store Grøntsagskup

Hvor: HBO Nordic
Sprog: Dansk, engelsk, norsk, svensk eller finsk tale

Der er krise hos makkerparret Walter & Trofast, fordi nogen prøver at forstyrre landsbyfreden og sabotere årets store grøntsagskonkurrence. Sabotøren skal stoppes øjeblikkeligt, og pludseligt vrimler det med kaniner overalt i Steve Box og Nick Parks skøre film. Kan I mon opklare mysteriet over en skål popcorn hjemme fra sofaen, før Walter & Trofast får ram på fjenden?

LÆS OGSÅ: 5 eventyrlige familiefilm på Netflix (fra 7 år)