Du hungrer efter kaffe, men bebs skriger så snart du slipper barnevognens håndtag, og gør dermed cafébesøg umuligt. Løsningen er at trille forbi et af byens "kaffevinduer", så du kan få stukket kaffen og croissanten i hånden direkte på gaden.

Café Funder, Frederiksberg Have

Skal du på trilletur med junior i Frederiksberg Have, er et pitstop hos Café Funder et must! Her serveres både varme drikke, læskedrikke og lidt til den lille sult, som f.eks. pølsehorn og croissanter. Stedet har også soya og laktosefri mælk til kaffen! Barnevognen kan køres lige op til vinduet, og passende trilles en tur rundt i haven efterfølgende.

Kaffetårnet 

Hvad end du bestiller en croissant, cortado, varm chokolade, americano eller chailatte to-go serveres den med et smil hos Kaffetårnet ved Nørreport. Det lille fine tårn serverer forskellige varme drikke og et lille udvalg af søde sager lige til at tage med. Tårnet er lidt af en velsignelse for dig, der skal med offentlig transport og gør ophold på Nørreport Station, men også for dig, der skal på trilletur på Strøget og i indre by med barnevognen.

kaffevindueIpsen & Co.

Ipsen & Co er en skøn kaffebar på Gammel Kongevej, der både serverer morgenmad, frokost, kaffe og kage. Ud til fortovet har cafeen et fint lille vindue, hvor personalet står klar med kaffe og andre varme drikke to-go! Så grib en kop varm kaffe, og nyd Gammel Kongevejs charme og mange spændende butikker.

Mirabelle

Hvis du er på farten på Nørrebro, og sulten eller tørsten melder sig, kan du altid trille forbi Mirabelle Bakery på Guldbergsgade. Her man kan købe bageriets sortiment gennem takeaway-lugen alle ugens dage fra kl. 7-17. Stedet har god kaffe og lækre croissanter - og så er alt økologisk!

LÆS OGSÅ: Guide: De 10 mest ammevenlige caféer

Kaffeslabberasen

Er du ude og trille med junior på Vesterbro, bør du lægge vejen forbi Kaffeslabberasen på Enghave Plads. Stedet er en kombineret kaffebar og special-forretning, hvor der sælges lækker kvalitetskaffe, the, frisk brød, kager, sandwich mv. Stedet oser af 70'er nostalgisk råhygge, og selv deres kaffeluge er dekoreret i bedste retrostil, så den ikke er til at overse.

Central Hotel & Café

Central Hotel & Café er et kombineret hotel og café i Tullinsgade på Vesterbro. Hotellet er verdens mindste, med kun et værelse, og så er det placeret ovenpå en lillebitte, hyggelig café. Stedet emmer af nostalgi og serverer skøn kaffe, sandwichs, croissanter, milkshakes mm. gennem deres lille luge ud til vejen.

DesigncafeenDesigncafeen

Designcafeen på ydre Østerbro byder foruden kaffe, design og hangout i børnevenlige rammer på et lille to-go vindue for dig, der er på farten med barnevognen. Gennem vinduet kan du bl.a. købe økologisk morgenbrød, som f.eks. croissanter, frøsnappere, thebirkes og selvfølgelig kaffe to-go.

 

LÆS OGSÅ: Guide: 3 børnevenlige caféer

KOM MED I BØRN I BYEN KLUBBEN
& FÅ RABAT PÅ ... 


★ SHOPPING: Se alle rabatter


★ OPLEVELSER: Se alle rabatter

Social foodies 1200x800
★ SPISESTEDER: Se alle rabatter 

Fotos: 1) Josefine Barrett @yogamor.dk 2) Caroline Meldgaard 3) Designcafeen 4) Dilling 5) Experimentarium 6) Social Foodies

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.